Billerbeck MEDICLEAN paplan, 135x200 cm, átmeneti

VAN
Raktárkészlet:
Billerbeck MEDICLEAN paplan, 135x200 cm, átmeneti
Billerbeck MEDICLEAN paplan, 135x200 cm, átmeneti
Billerbeck MEDICLEAN paplan, 135x200 cm, átmeneti
Billerbeck MEDICLEAN paplan, 135x200 cm, átmeneti
Billerbeck MEDICLEAN paplan, 135x200 cm, átmeneti
Billerbeck MEDICLEAN paplan, 135x200 cm, átmeneti
30 400 Ft

Billerbeck MEDICLEAN antiallergén paplan,

fehérítő és klórálló 95 C° főzhető, szárítható,

antiallergén átmeneti paplan, pamut huzatban.

Részletek

Billerbeck Mediclean antiallergén paplan 135/140 x 200 cm méretben. Kiváló minőségű, bőrbarát anyagok felhasználásával készült, átmeneti paplan. Megnövelt nedvesség áteresztő képességű, a test kipárolgását jól elvezeti. A márkás alvószál töltet kiválóan szellőzik, egyenletes meleget biztosít egész éjszaka. 100% pamut huzata kellemesen puha, finom tapintású. A Mediclean paplanok megfelelnek a legmagasabb higiéniai elvárásoknak. Egyszerűen kezelhető, mosógépben 60 C°-on mosható, 140 C°-on szárítható, fehérítő és klórálló termékek. Betegség esetén kiemelten fontos a paplan fertőtlenítése. Magas hőmérsékleten, 95C°-on kifőzve hatékonyan fertőtleníthető, a baktériumok és kórokozók ezzel epusztíthatók. Antiallergén paplan, melyben a különböző poratka fajok nem telepednek meg. A Billerbeck Mediclean paplan és párna családot kifejezetten ajánljuk allergiások számára, egészségügyi, betegápolási felhasználásra, kollégiumokba és mindenkinek, aki higiénikus, egészséges környezetben kíván pihenni.

 

  • Huzata: 100% pamut
  • Töltete: 100% márkás alvószál (funkcionális szál töltet)
  • Mérete: 135/140 x 200 cm
  • Töltet súlya: 1000 gramm
  • Melegpont: átmeneti paplan
  • Tisztíthatósága: mosható, 95 C°-on főzhető, 140C°-on szárítható, fehérítő és klórálló

 

 

(Ez a termék webáruházunkban egyéb méretben is megvásárolható: 200x220 cm)

 

 

*A kép egyes termékeknél illusztráció. Rendelés esetén, az itt feltüntetett paramétereknek megfelelő Billerbeck Mediclean antiallergén paplan, márkás alvószál töltetű átmeneti paplant (135/140 x 200 cm méretben) szállítjuk.

A Billerbeck MediClean paplanok, párnák és matracvédők.

A legkorszerűbb technológiával készülnek, megnövelt páraáteresztő képességgel rendelkeznek. Azoknak javasoljuk, akiknek fontos a gyakori magas hőfokon való mosás, szárítás lehetősége. Ez például betegápoláskor, vagy kollégiumban is nagyon hasznos lehet. Tudjuk, hogy az ágyneműk háztartási mosása problémás. Ezért különösen praktikus megoldás, hogy a párnák tűzött tokja cipzárral záródik és a belső párnamag kivehető, mosható. A külső huzat külön is mosható. Évszakhoz megfelelő a paplanválaszték: téli/átmeneti és könnyű nyári változat közül választhat a vásárló. Könnyű, puha, lágy takarózást nyújt mindamellett, hogy strapabíró, jól bírja a mosást. A Mediclean termékcsalád párnái megnövelt páraáteresztő képességű, puha, formatartó, bőrbarát anyagok felhasználásával készültek, ideális alváskomfortot teremtő termékek. Közepesen kemény, kivehető belső párnával rendelkezik, ami tisztítás szempontjából nagyon praktikus.

A MediClean termékcsalád választékából a matracvédőt se szabad elfelejteni, hiszen használatával garantált a higiénikusabb fekvőfelület. Könnyedén mosható akár 95°C-on és szárítógépen szárítható.

Adatok
Cikkszám
D11BF059
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek