Materasso AEGIS LAZY termopur-hab, vákuum matrac, 180 × 200 cm

Materasso AEGIS LAZY termopur-hab, vákuum matrac, 180 × 200 cm
148 500 Ft

Magas minőség és kedvező ár! Félkemény, 17 cm magas matrac, melynek hideg hab és 4 cm TERMOPUR képezi a belső összetételét.

Részletek

Magas minőség és kedvező ár! Félkemény, 17 cm magas matrac, melynek hideg hab és 4 cm TERMOPUR képezi a belső összetételét. A hideg hab biztosítja a megfelelően kemény hordozóréteget, a TERMOPUR (MEMORY) pedig leveszi a terhelést a test felületéről. 3D technológiával szinte 2 centiméterenként követi a test körvonalát. Az aszimmetrikus felépítéssel, egy matrac áráért két matracot kapunk, különböző keménységű komforttal. Terhelhetőség: 110 kg/fő. A matrac külső huzata ALGUA – a huzatban Spirulina tengeri alga kivonat található amely mikro kapszulákban van megkötve. A kivonat 11 természetes vitamint, 10 ásványi anyagot, 18 aminosavat,  3 telített zsírsavat, beta-karotént, vasat és többféle antioxidánst és proteint tartalmaz, melyek alvás közben felszabadulnak, s jótékonyan hatnak a bőrünkre.

HIDEGHAB-COLDFOAM hab:A HR-habot hideg habnak is nevezik. Megkülönböztethető nagy rugalmassága és rugalmassága annak érdekében, hogy a tulajdonságait egész élettartama alatt megőrizze. A matracokban 40 kg / m3 sűrűségű habot használunk. A HR hab nyílt sejtszerkezettel rendelkezik, hogy biztosítsa a magas légáteresztést és rugalmasságot. Formaldehidek és egyéb káros anyagok használata nélkül készült, tökéletesen rugalmas, lélegző, nyitott sejtszerkezettel. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően abszolút kényelmet biztosít az alváshoz. A hideg habból készült matrac rugalmasan illeszkedik minden mozgáshoz, és alvás közben ideális szellőzést biztosít. A HR hab nagyobb sűrűségű, mint a PUR hab. A PUR-habokhoz képest eltérő struktúrájú sejtek vannak vastagabb falakkal, rugalmasabbá téve őket, és tökéletes alátámasztást és kényelmet biztosítanak az alvás közben. A HR habszivacs vastagabb falai biztosítják, hogy az abból készült matracok légiesebben, kényelmesebben és tartósabbak maradjanak, változatlanul megőrzik tulajdonságait.

 

  • Matrac kategória: Hideghab + memory
  • Ajánlott súlyhatár: 110 kg
  • Matrac vastagsága: 17 cm
  • Matrac komfort réteg: Termopur-hab (memory-hab), 4 cm vastag
  • Matrac huzat: mosható huzat

 

 

Ez a matrac webáruházunkban több méretben is rendelhető: 90x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm.

Adatok
Cikkszám
lazy180
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek