Termékajánló
Szálláshelyek felszerelése

 

Házhozszállítás

Matracot is keres?

Billerbeck matrac webáruház - www.matracrendeles.hu

Táskarugós és bonellrugós matracok, hideghab matracok, Memory matrac, kókuszmatrac, gyerekmatracok stb. széles választékban.

Nézzen szét matrac webáruházunkban:

www.matracrendeles.hu

 

Kényelmes matracot szeretne jó áron?

Matrac akció

 

 

Fizetési megoldás
Szavazás
Termék részletek


Materasso Primator Eco vákuum Plus matrac, 180 x 200 cm

Materasso Primator Eco vákuum Plus matrac, 180 x 200 cm
106 900 Ft

A Primator Eco Plus matrac, Rolocell habból készül, mely nagy terhelhetőségű, a latex tulajdonságaira hasonlító hideghab. Vákuum csomagolt termék, a könnyebb szállíthatóság érdekében!

 • A Primator Eco Plus matrac, Rolocell habból készül, mely nagy terhelhetőségű, a latex tulajdonságaira hasonlító hideghab. Pontrugalmasságának köszönhetően, ortopédikusan támasztja alá a testet. A matrac magja egy 3 zónás, nagy sűrűségű, de mégis jó légáteresztő képességű rolocell-hab, mely ugyan olyan pontrugalmas anyag mint a latex, ezáltal a vákuummatracok megőrizték a latex matracokban lévő ortopédikus tulajdonságot, de ötvözték azt a rugalmas csomagolhatóság követelményével. A Primator Eco Plus matrac huzata Greenfirst, mely bioaktív kezeléssel ellátott huzat anyag, természetes védelemmel a baktériumok és atkák ellen. Ez a huzat allergiában szenvedőknek ajánlott. A huzat szálak nem adnak táptalajt a nem kívánatos mikroorganizmusoknak, s ez biztosítja a huzat hosszú élettartamát és a matrac tökéletes higiéniáját. A huzat lecipzározható és 60 C-on mosható. A Primator Eco Plus vákuum matrac terhelhetősége 130 kg. A matrac vákuum csomagolt, a könnyű szállítás miatt. A matrac teljes formáját kb. 24 óra elteltével nyeri vissza.

   
  • Magasság: 19 cm
  • Keménység: kemény
  • Gyártó: Materasso
  • Félkemény, kemény fekvőfelület

   

   

  Ez a matrac webáruházunkban több méretben is rendelhető: 90x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm.

 • Cikkszám
  MAT-PEVP-180