Pehelypaplan

Pehelypaplan - Billerbeck pehelypaplan és tollpaplan

A pehelypaplan igazán puha és simogató ölelése kellemes melegséggel kényeztet. A kínálatunkban megtalálható Billerbeck ágyneműk egytől-egyig gondosan válogatott magyar pehely és tollak felhasználásával készülnek, mely garantálja a pehelypaplan exkluzív minőségét. A pehely köztudottan a legkiválóbb hőszigetelő paplan töltetanyag. A Billerbeck pehelypaplanok első osztályú kacsatoll, kacsapehely, valamint szürke és fehér lúdoll és liba pehely töltete adja e paplanok utánozhatatlan klimatizációs képességét. A zord téli hidegben kellemes meleget, nyáron pedig hűsítő alvásklímát biztosítanak. A pehelypaplan és pehely párna minőségét mindig a töltet határozza meg. Minél könnyebb, duzzadóbb a toll és pehely, valamint minél magasabb a töltet pehelyhányada, azok annál melegebbek és értékesebbek. A paplan kazettás steppelése lehetővé teszi a pehely egyenletes eloszlását, így nem alakulnak ki, un. hidegzónák.

 

A pehelypaplan utánozhatatlan tulajdonságainak köszönhetően messze kiemelkedik a hagyományos ágyneműk közül. A legtöbb pehelypaplan légiesen könnyű, olyannyira, hogy súlyuk szinte észrevehetetlen. Nagy mennyiségű nedvességet képes felszívni, az éjszaka alvás közben keletkező párát hatékonyan vezeti el a testtől, kiváló átszellőzése révén pedig gyorsan megszárad, így a paplan és Ön is száraz marad. A pehelypaplan használatát allergiások számára is szívből ajánljuk, mivel a különböző poratka fajok nem telepednek meg benne.

 

Időközönként természetesen célszerű kitisztítani a paplanokat, főleg betegápolást követően, melyre a pehelypaplan egyszerű kezelhetősége kínálja a megoldást. Jellemzően 30-60 C°-os hőmérsékleten mosógépben moshatóak, így mindig egészséges és higiénikus környezetben pihenhet. A pehelypaplan huzata többnyire kellemes tapintású, puha és bőrbarát pamut kelme. Amennyiben különlegességre vágyik, ajánljuk figyelmébe a 100% pehely töltetű Billerbeck paplanokat a legfinomabb selyem huzattal. 

 


Ne feledje átnézni az Akciós termékeket!

Rendszeresen megújuló párna, paplan és ágynemű akciókkal várjuk, így akár 20-60% kedvezménnyel juthat hozzá egy kiszemelt termékhez.


30.000 Ft feletti vásárlás esetén, csomagját INGYEN kiszállítjuk az ország bármely pontjára!

Nézet:
Sorrend: