Memory párna

Memory párna

A memory párna a test által leadott hő hatására meglágyulva tökéletesen felveszi a fej formáját, mindeközben hatékonyan oszlatja el a nyomáskülönbségeket. A memory párna előállításához felhasznált viszoelasztikus poliuretán (közismertebb nevén emlékezőhab, vagy memória hab) a hőmérséklet emelkedésével veszít viszkozitásából, azaz rugalmassá válik, ez adja a párna páratlan formakövető képességét.  

A memory párna minden ponton megfelelő alátámasztást ad, optimális fekvőhelyzetet biztosít, egyenesen tartja a gerincet. A memory párna tehát nyaki, vagy hátfájdalmak esetén kiváló szolgálatot tesz, tehermentesíti és ellazítja a nyak, a váll és hát izmait, ezzel hatékonyan javítja az alvás minőségét. A memory hab számít napjaink leginnovatívabb párna alapanyagául, melyben a maximális kényelem, egyedülálló anatómiai tulajdonságokkal társul. A memoy párna anyagában nem telepednek meg a poratkák, így allergiások is bátran használhatják.

 


Javasoljuk nézzen szét akciós termékeink között is!

válogasson a Parnarendeles.hu webshop legjobb ajánlataiból és rendeljen, akár 40-60%-al kedvezőbb áron!   


30.000 Ft feletti vásárlás esetén, a megrendelt termékeket INGYEN házhozszállítjuk!

Nézet:
Sorrend:

Memory párna típusok:

A memory párna lehet formára öntött, illetve készülhet memory foam zúzalékból (ledarált memory hab). A formázott memory párna önmagában is kiválóan illeszkedik a fej és a nyak vonalához, mely a hőre aktívan reagálva képes tökéletesen leképezni testünk minden görbületét. A zúzalékkal töltött memory párna, az előbbivel megegyező tulajdonságokkal rendelkezik. E párna kifejlesztését a habok gazdaságosabb felhasználása, valamint az eltérő alvási szokások indokolták. Éjszaka sokan a párna alá teszik kezüket, melyre a formára öntött hab nem alkalmas, míg darabolt változata nagyobb szabadságot enged, így nem kell lemondanunk a memory párna nyújtotta előnyökről.

 

A Parnarendeles.hu párna és paplan webáruház kínálatában a következő gyártók memory párna kínálatából válogathat: Mollin Memory, Billerbeck, Peter’s.  

 

Mollin Memory párna család:

Az Element és Minimal szimmetrikusan formázott memory párnák (8-5-8 cm), melyeket aloe vera, bambusz, illetve plüss huzattal rendelhet. Has-, hát és oldalt fekvésre is alkalmas párnák.

A Classic aszimmetrikus, azaz különböző magasságú (12-8-10 cm) anatómiai memory párna. Elsősorban háton és oldalfekvéshez ajánlunk. A Classic memory párnák szintén aloe vera, bambusz és plüss huzattal választhatók.

A Simplo memory párna típus csepp alakú, melyben kiválóan ötvözték a hagyományos formát a memory párna kényelmével.

>>Mollin Memory párnák

 

Billerbeck memory párnák:

Termékeink között igazi különlegességnek számít a Billerbeck ARIEL párna memory foam, toll és pehely kombinációval. A párna egyik rétege hőre lágyuló memory foam, a másik réteg kacsatoll és pehely keveréke, így a párna két oldala különböző keménységű. A memory hab tökéletes tartása és formakövetése az anatómiai párna előnyeit, míg a pehely töltet simogatóan puha és kiváló klimatizációs adottságokat kölcsönöz e párnának.

Más, funkcionális szál és emlékezőhab keverékkel ellátott párna típus a Billerbeck MANKA anatómiai memory párna, melynek töltete memory hab és poliészter-golyó kombinációja. Ebben a párnában a memory foam stabilitása és a külső poliészter réteg jól szellőző, magas nedvesség-felvevő és pára-áteresztő képességei társulnak.