Gyapjú párna

Gyapjú párna

Élvezze Ön is gyapjú párnák és paplanok természetes ölelését. A gyapjú ágynemű természetes jellegén kívül, számos előnyös tulajdonságot hordoz. A gyapjú szál magas lanolin tartalma javítja a véráramlást, nyugtatja a bőrt, természetes fájdalomcsillapító hatású, valamint gyógyítja a reumatikus panaszokat és ízületi fájdalmakat. A gyapjú párna és paplan egyedülálló öntisztuló képessége hosszan tartó frissességet kölcsönöz az ágyneműnek. Kiváló hőszigetelése és megfelelő szellőzése révén minden évszakban kellemes alvásklímát biztosít a nyugodt, zavartalan pihenéshez. A gyapjú sok nedvességet képes magába szívni, melegben jól elvonja a test kipárolgását, miközben a gyapjú szálak között szabadon áramló a levegő szárazon tartja bőrünket.

 


Javasoljuk tekintse meg Akciós párna és paplan ajánlatainkat is!

Rendszeresen megújuló akciók keretében 20-60%-al kedvezőbb áron vásárolhat webáruházunk párna, paplan és ágyneműhuzat kínálatából.   


30.000 Ft feletti rendeléseket INGYEN házhozszállítjuk az ország bármely pontjára!

Nézet:
Sorrend:

A Parnarendeles.hu webáruház által forgalmazott gyapjú párna és gyapjú paplan márkák: Billerbeck, Prána, Naturino. A különböző gyártók a gyapjú szálat eltérő módon használják párna és paplan előállítása során. Egyfelől léteznek olyan párna típusok, melyek 100% gyapjú töltettel vannak ellátva, másrészt a gyapjú lehet a párna, vagy paplan huzatanyaga.

 

A Prána természetes növényi alapanyagú tönköly párna termékei nagy finomságú merinói gyapjú, illetve kétoldalú pamut és gyapjú huzattal készülnek. A Párna tönköly párnák nagyszerűen egyesítik a gyapjú és a bio tönköly (tönkölyhéj) alapanyagok kedvező hatásait. A tönkölybúza héja antireumatikus, fájdalom- és gyulladáscsökkentő hatású, valamint elősegíti az ízületi fájdalmak, húzódás, gerincproblémák és fejfájás enyhítését.

>>Prána tönköly párnák

 

A Billerbeck ágynemű palettában 100% gyapjú párnák, illetve kevert töltetanyagú párna és paplan típusok is megtalálhatók, melyeket a gyapjú mellett innovatív funkcionális szállal egészítenek ki. A gyapjú és jellemzően poliészter összetételű párna és paplan termékek könnyen kezelhető, kellően rugalmas, hosszútávon formatartó, higiénikus jellemzőiknek köszönhetik népszerűségüket.

>>Billerbeck párnák