Toll / Pehely párna

Pehely párna, toll párna - Billerbeck toll és pehely párnák

A Billerbeck pehely párnák a legmagasabb komfort mellett garantálnak zavartalan, pihentető alvást és frissítő ébredést. A párnák tölteteként, olyan különösen puha és könnyű pelyheket / tollakat használnak, mint a kacsa pehely, kacsatoll, libapehely és lúdtoll. A párna és paplan minőségét mindig a töltet határozza meg. Minél könnyebb, duzzadóbb a toll és pehely, valamint minél magasabb a töltet pehelyhányada, azok annál értékesebbek.

Üreges struktúrájának köszönhetően a pehely párna egyedülálló hőtartó és nedvesség-elvezető tulajdonságokkal bír. Kiválóan szellőzik, nem telepednek meg benne a házi poratkák, asztmások számára és allergiásoknak is kitűnő választás. Bármely testhelyzetben megfelelő alátámasztásként szolgának a fej és a nyak számára. Tisztításuk egyszerű, típustól függően mosógépben 30-60C°-on moshatók.

 


Ne feledje átnézni az Akciós termékeket!

Rendszeresen megújuló párna, paplan és ágynemű akciókkal várjuk, így akár 20-60% kedvezménnyel juthat hozzá egy kiszemelt termékhez.


Rendeljen 30.000 Ft értékben és csomagját INGYEN kiszállítjuk az ország bármely pontjára!

Nézet:
Sorrend:

Parnarendeles.hu webshop által forgalmazott pehely párna márkák: Billerbeck

 

Párna, paplan webáruházunkban találhat szilárdabb fekvési komfortot és stabilabb fejtartást biztosító félpehely párnákat, melyek közül különleges pl. a Billerbeck ARIEL memory hab, toll és pehely kombinációjú párna. E párna töltete egy réteg memory hab, a másik réteg kacsatoll és pehely keveréke, ez által két oldala különböző keménységű. Kiválóan ötvözi az anatómiai párnák jótékony tulajdonságait, valamint a pehely párnák nyújtotta kényelmet.

Az újdonságok között szerepel továbbá a Billerbeck DAUNALEX anatómiai párna poliuretán hab (PUR hab) és pehely töltettel. Az anatómiai párnák tökéletesen felveszik a fej formáját, a megfelelő fekvő pozíciónak köszönhetően ellazítják a fej-, nyak- és váll izmait.

Természetesen mindezeken felül a Parnerendeles.hu webshop kínálatában a Billerbeck teljes, hagyományos toll és pehely töltetű párna választékát is megtalálja.