Termékajánló
Szálláshelyek felszerelése

 

Házhozszállítás

Matracot is keres?

Billerbeck matrac webáruház - www.matracrendeles.hu

Táskarugós és bonellrugós matracok, hideghab matracok, Memory matrac, kókuszmatrac, gyerekmatracok stb. széles választékban.

Nézzen szét matrac webáruházunkban:

www.matracrendeles.hu

 

Kényelmes matracot szeretne jó áron?

Matrac akció

 

 

Fizetési megoldás
Szavazás
Termék részletek


Nanni, ROSETTA ACTIVE BALANCE hideghab vákuum matrac, 140 x 200 cm

-30%
Nanni, ROSETTA ACTIVE BALANCE hideghab vákuum matrac, 140 x 200 cm
99 900 Ft
Akció: 69 900 Ft
Kezdete: 2021.04.01   Vége: 2021.04.30
Akcióból hátralévő idő:

Nanni, ROSETTA ACTIVE BALANCE hideghab vákuum matrac. Megfizethető áron magas minőségű, hárimdimenziós alátámasztás! Kedvező ááron magas minőséget biztosít, mely tartósan szolgálja kényelmét.

 • Monoblokk matrac ami 17 cm vastag HD habból készült. A matracmag különleges vágási technológiával, multizónás kialakítású. A kényelmesebb komfortfokozatot kedvelőknek is javasolt folyamatos használatra. A matrac egyedülállóan háromdimenziós kialakítású. Speciális technológiával készült bevágások szolgálják, hogy a testünk által kibocsátott párát és hőt ezeken a csatornákon keresztül elvezesse. Az 52 db légcsatorna önműködő és utat biztosít a hőelvezetésre és párolgásra, a maximális termálkomfort érdekében. A matrac a matrachuzattal együtt külön termál komfortot tud biztosítani nők és férfiak részére, mivel általában eltérő a két nem mikroklíma érzete. Nemtől, kortól és évszaktól függően változik a testünk párolgása. Egy éjszaka alatt átlagosan 350- 500 ml folyadékot bocsátunk ki lélegzéssel és bőrünkön keresztül. A hőmérséklet növekedésével a molekulák mozgása is felgyorsul, így a párás levegő elvezetésének intenzitása is megnövekszik, így tarja egyensúlyban a mikrokörnyezetünket. Nemcsak a hő és pára elvezetését oldja meg a matrac kialakítása, hanem az egészséges, ortopéd alátámasztást. Az 54 darab egymástól független nyomáskiegyenlítő elem, pihentető minőségi alvást nyújt. Ez a modern kialakítás  extra komfortot és jobb rugalmasságot kínál a pihenés folyamán. A matracmagok kizárólag egészségre ártalmatlan alapanyagok felhasználásával készülnek, melyet a CertiPur igazolás tanúsít. A szövet kezelése antibakteriális, megfelel az Öko-Tex Standard 100 előírásoknak. Ezt a termékünket vákuum csomagolva szállítjuk, mely lehetővé teszi a könnyű szállítás és csökkenti a szállítás okozta környezeti szennyezést. Kicsomagolást követően 8 óra elteltével használható, de az eredeti forma eléréséhez 24 óra szükséges.

   

  • Huzat: SILVER CARE matracszövet
  • Mag: 17 cm magas sűrűségű HD hab
  • Légcsatornás szellőzés
  • Levehető, 60 c-on mosható huzat
  • Kétoldalú, forgatható
  • Antibakteriális
  • 7 zónás alátámasztás
  • 20 cm vastag
  • Félkemény fekvőfelület

   

   

  Ez a vákuum matrac webáruházunkban több méretben rendelhető: 90x200 cm160x200 cm, 180x200 cm.

 • Cikkszám
  nan-ros-140