Termékajánló
Szálláshelyek felszerelése

 

Házhozszállítás

Matracot is keres?

Billerbeck matrac webáruház - www.matracrendeles.hu

Táskarugós és bonellrugós matracok, hideghab matracok, Memory matrac, kókuszmatrac, gyerekmatracok stb. széles választékban.

Nézzen szét matrac webáruházunkban:

www.matracrendeles.hu

 

Kényelmes matracot szeretne jó áron?

Matrac akció

 

 

Fizetési megoldás
Szavazás

NATASA pehely toll


Billerbeck extra prémium kategória!

NATASA pehely paplanok és pehely párnák.

100% lúd pehely töltetű paplan, 100% selyem huzatban.


Sorrend:


Billerbeck NATASA pehely/toll párnák, könnyű, puha, 100% selyem huzatban.

Billerbeck Natasa pehelypaplan – Billerbeck Exclusiv kollekció. NATASA paplanok, átmeneti vastagságú paplanok. Töltetük 100% I. osztályú extra finomságú lúdpehely! A libapehely a világon a legjobb minöségű töltet. A speciális tisztított és fertőtlenített antiallergén és baktérium mentes libapehely nagyon jó hőszigetelő és légáteresztő képességű. A pehely azok az apró, puha tollak, melyek a fedőtollak alatt fejlődnek, sugaraik horog nélküliek és lágyak, a test melegen tartását szolgálják a zord hidegben. Az Natasa pehelypaplanok nagyon könnyűek, ugyanakkor kellemes meleget biztosítanak. A pehelypaplanok elsőosztályú hőtartó képességgel rendelkezik. A paplan nem mosható.

Billerbeck NATASA pehely/toll párnák, könnyű, puha, 100% selyem huzatban.

Billerbeck Natasa pehely párnák – Billerbeck Exclusiv kollekció. 50 x 70 cm méretű, könnyű, puha párna. Töltete I. osztályú extra finomságú lúdpehely! A libapehely a világon a legjobb minőségű töltet. A speciális tisztított és fertőtlenített antiallergén és baktérium mentes libapehely nagyon jó hőszigetelő és légáteresztő képességű. A pelyhek azok az apró, puha tollak, melyek a fedőtollak alatt fejlődnek, sugaraik horog nélküliek és lágyak, a test melegen tartását szolgálják a zord hidegben. Az Natasa pehely párnák nagyon könnyű, ugyanakkor kellemes puhaságot biztosítanak. A párna nem mosható.