CIKKEK, HÍREK

Paplan és Párna

AKCIÓK

OKTÓBERBEN

Mediclean és Meyrin termékcsalád

Ugrás az akciós párnákhoz                           Ugrás az akciós paplanokhoz

Billerbeck Mediclean paplanok és párnák -20% kedvezménnyel

Billerbeck MediClean paplanokat azoknak javasoljuk, akiknek fontos a magas hőfokon való moshatóság, száríthatóság akár az allergiájuk miatt, vagy mert kisgyermek van a családban. Betegápolási célra és kollégiumban is nagyon hasznos lehet, hiszen könnyű, puha, lágy takarózást nyújt mindamellett, hogy strapabíró az ágynemű, hiszen jól bírja a mosást.

A MediClean paplanok a legkorszerűbb technológiával készültek, megnövelt páraáteresztő képességgel rendelkeznek. Évszakhoz megfelelő paplanok, átmeneti és nyári változat közül választhat magának a vásárló, így egész évben tud takarózni ezzel a termékcsaláddal.

 • Megnövelt pára-áteresztő képességgel rendelkező, puha, formatartó, bőrbarát anyagok felhasználásával készült, ideális alváskomfortot teremtő termékek.
 • Ideális töltet, amely hosszú távon biztosítja Önnek a kellemes alvást.
 • A jelen, és a jövő kiváló töltetanyaga.
 • Egyenletes melegség.
 • 95 C fokon főzhető, mosható termékek, fehérítő és klórálló.
 • Kifejezetten betegápolási célokra, kollégiumokba ajánlott.

Billerbeck Mediclean párna megnövelt páraáteresztő képességgel rendelkező, puha, formatartó, bőrbarát anyagok felhasználásával. 

A ZÉRÓ-pur termékcsaládunk új tagját mutatjuk be Önnek. A megújult Mediclean termékcsaládunkból mellőztük a PU habot a gyártás során és 100% főzésálló poliészter golyóval töltöttük meg, amely a jelen, és a jövő kiváló töltetanyaga.

A MediClean párnákat főként azoknak javasoljuk, akiknek fontos a magas hőfokon való moshatóság, száríthatóság akár az allergiájuk miatt, vagy mert kisgyermek van a családban. Betegápolási célra és kollégiumban is nagyon hasznos lehet, hiszen strapabíró az ágynemű, jól bírja a mosást. Közepesen kemény, kivehető belső párnával rendelkezik (a közép és a nagy mérete), ami tisztítás szempontjából nagyon praktikus. Egyenletes melegséget biztosít Önnek az éjszaka folyamán. Ideális ágynemű, amely hosszú távon biztosítja Önnek a kellemes alvást! 95°C fokon főzhető, mosható termékek, fehérítő és klórálló.

Billerbeck Meyrin paplanok és párnák -20% kedvezménnyel

A Meyrin pehely párnák nagy -és középpárnája szendvicspárna szerkezetű, amelynek főbb tulajdonsága, hogy a mag töltete biztosítja a párna stabilitását, alátámasztó-képességét, a külső héj töltete pedig a megfelelő puhaságról gondoskodik, tehát a párna megfelelő alátámasztást ad, de a külseje finom puha tapintású marad. Közép -és nagypárna töltete: támasztást adó belső magja lúdtoll 15% pehely tartalommal, külső héja 90% pehelytartalmú I. osztályú lúdpehely, kispárna lúdtoll és pehely 50% pehelytartalommal. A Meyrin párna 100% puha pamut szatén huzata, finom selymes fogása, elegánssá teszi ezt a terméket. Kiváló nedvesség áteresztő tulajdonságú.

Dreamline Meyrin paplan 100% pamut szaténba bújtatott 90% pehelytartalmú paplan rendkívül komfortos, simogatóan puha és nagyon hosszú élettartamú.  A pehely a legkönnyebb, leghatékonyabb hőszigetelő anyag, ami soha nem megy ki a divatból. A paplan kiemelkedően jó melegtartó és magas párakiegyenlítő képességgel rendelkezik.  Kazettás varrástechnológiája révén jobban megtartja a meleget, és nem csúszik el benne a töltet. Ideális őszi-téli használatra, hűvösebb szobába.

A Mediclean és Meyrin akció 2021. októberében érvényes.


Éjszakai verejtékezés?

Íme néhány tanács a száraz éjszakákért!

Az éjszakai verejtékezés meglehetősen gyakori jelenség, leggyakrabban a túl meleg hőmérséklet vagy az évszaknak nem megfelelő ágynemű okozza. Ha ezeket az okokat kizárhatjuk és még mindig izzadást tapasztalunk, akkor érdemes odafigyelni testünk jelzéseire. A továbbiakban szeretnénk megvizsgálni, hogy mik állhatnak a háttérben és milyen megoldások léteznek erre.

A jelenség gyakrabban fordul elő férfiaknál, mivel test-hőmérsékletük naponta többször ciklikusan változik, estefelé a legmagasabb. Ilyenkor még a legkönnyebb nyári paplant is elviselhetetlennek érezhetik.

Éjszakai verejtékezés előfordulhat azonban mindkét nem esetében is, melynek leggyakoribb kiváltó oka a stressz. Ha valami miatt szorongunk – lehet munka, párkapcsolati gondok, anyagi problémák – könnyen kialakulhatnak szorongásos álmok, melyek hatására izzadni kezdünk.

A verejtékezés elkerülésére az alábbi módszereket ajánljuk:

 • Lefekvés előtt jógázzunk, meditáljunk, sétáljunk vagy olvassunk! A lényeg, hogy tereljük el gondolatainkat a mindennapi gondokról, kapcsolódjunk ki, készüljünk fel az éjszakai pihenésre.
 • Szereltessünk be légkondicionálót! A távkapcsolót az ágyunk mellett tartva könnyen tudjuk szabályozni szobánk hőmérsékletét. Érdemes lefekvés előtt néhány órával bekapcsolni a készüléket, hogy mire ágyba kerülünk, már hűvös szoba fogadjon. Így nem tesszük ki szervezetünk hirtelen nagy hőmérséklet-változásnak és elkerülhetjük a megfázást.
 • Használjunk többrétegű, az évszaknak megfelelő takarót! Amennyiben ez is kevésnek bizonyul, úgy a technológia fejlődésének köszönhetően kipróbálhatunk egy új fejlesztésű paplant, mely hőmérséklet-kiegyenlítő hatásának köszönhetően kiegyensúlyozott alváshőmérsékletet biztosít. A Climarelle ágyneműt finom, könnyű töltetszálakat, valamint puha, rugalmas High-Tech Vlies-ben lévő mikrokapszulákat tartalmaz. Amennyiben a hőmérséklet az ideális érték fölött van, akkor a rugalmas Vlies-ben lévő mikrokapszulák folyékonnyá válnak, ezáltal egyfajta hűtőhatás keletkezik. Ha a testhőmérséklet ismét csökken, a mikrokapszulák újra szilárd állapotúvá válnak és még alacsony hőmérséklet esetén is melegen tartják a testet.

a Billerbeck Budapest Kft. értékesítési igazgatójának írása

------------------------------------------------------------

Billerbeck BAMBUSZ termékek -20%

Bambusz paplan, párna akció!

Bambusz párna és paplan évezredes hagyományokra visszatekintő alapanyagok felhasználásával készül, mint a pamut és a bambusz szál.

Természetes hőtartó-képességű anyagok.

Lágy, simogató érzést nyújt, "átöleli" a testet és a lelket.

80% bambusz-szálból készült paplanok. A bambusz paplan üreges struktúrájának köszönhetően rendkívül jó légáteresztő képességgel rendelkeznek, így nem kell aggódni az izzadástól, bepárlástól sem. A bambusz-szál pozitív tulajdonságait más anyagokkal keverve (pl. 20% poliészter szál) lehet fokozni, így növelhető a paplanok, párnák formatartása, habossága, puhasága.

Mind ezeken, a bambusz szálból készült termékek használati előnyein túl a bambuszrostból készült szálak egyre széles körben történő textilipari felhasználása a környezettudatos életmód része is, hiszen ezek felhasználásával, használatával hozzájárulunk a fenntartható fejlődéhez is. A bambusz növény az egyik leggyorsabban és legsűrűbben növekedő növény, melynek levágása utáni regenerálódásához igen rövid időre van szükség. A bambusz azzal is hozzájárul a bolygónk egészségéhez, hogy 35%-kal több szén-dioxidot nyel el, mint egy ugyanolyan kiterjedésű erdő.

 

Bambusz párnák méretei:

 • Kispárna, ~36x48 cm
 • Középpárna (félpárna) ~50x70 cm
 • Nagypárna, ~70x90 cm.

 

Bambusz paplanok méretei:

 • Egyszemélyes, ~135/140x200 cm
 • Kétszemélyes, ~200x220 cm

 

Bambusz paplanok melegség szerint:

 • Téli
 • Átmeneti
 • Nyári
 • 4évszakos

A Billerbeck bambusz paplanok és párnák 2021. szeptember 30-ig akciósak.

-------------------------------------------------------------------------------------

NYÁRI PAPLAN / TAKARÓ AKCIÓ!

BILLERBECK NYÁRI TAKARÓK AKCIÓS ÁRON!

20% kedvezménnyel!

Nyár, napsütés, kánikula! Eljött a nyári paplanok ideje!

Akciós Billerbeck nyári paplanok:

ARANKA nyári pehely paplan:

Billerbeck Aranka magas 90% pehely tartalommal rendelkező paplan, amit 100% pehelybiztos pamuthuzatba töltöttek. A libákról nyert pehely az egyik legértékesebb töltetnek számít. Extra könnyű, puha, lágy takarózást adó paplan. A kialakítása áttűzött, ami megakadályozza a töltet elcsúszását. Természetes töltetet kedvelőknek, nyárra vagy meleg lakásba ajánljuk.

Elérhető méretek:   ~135/140x200 cm   és   ~200x220 cm

 

LÉNA nyári paplan:

Léna len paplan 100% pamut huzatanyagba bújtatott, fehérített len és hőmérséklet kiegyenlítő PCM intelligens szál keverékével töltött könnyű, nyári paplan. Évszázados hagyományokra visszatekintő alapanyagok, természetes hőkiegyenlítő képességgel. Huzata 100 % pamut, töltete 60 % fehérített len és 40 % PCM intelligens termoszál. A len évezredes hagyományokra visszatekintő alapanyag, lágy simogató érzést biztosít, átöleli a testet, antibakteriális, nedvességfelvevő, párakiegyenlítő, gyorsan száradó képességét kihasználva, pamut huzatanyaggal kombinálva kiváló könnyű, extra vékony nyári paplan. Tapintása hűvös érzetet kelt, ezért a nagy melegben segíti a test hőszabályozását. Könnyen kezelhető, antibakteriális tulajdonságának köszönhetően allergiások részére is ajánlott. Antibakteriális, nedvességfelvevő, párakiegyenlítő, hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Extra vékony, könnyű nyári paplan. A PCM intelligens termoszál a tulajdonsága, hogy alkalmazkodik a környezetéhez amikor meleg van elvonja a hőt, hűvösben pedig leadja.

Elérhető méretek:   ~135/140x200 cm   és   ~200x220 cm

 

Cottona nyári pamut töltetű paplan:

Billerbeck Cottona paplan fő töltete a pamut, amely a leghagyományosabban használt szálas anyag bőrbarát, magas kopásállóságú és nagy teherbírású. 100% pamut huzatba 90% pamut szálból készült töltetet kerül. A pamut jellemzőinek köszönhetően elsősorban kiváló légáteresztő, nedvességfelvevő képességgel rendelkezik. Könnyű nyári paplan, amely biztosítja a pihentető alvás körülményeit a meleg nyári éjszakákon is. A Cottona paplanok esetében a pamutszálhoz a paplan könnyűvé, kellemesen simogatóvá tételéhez, esztétikus megjelenéséhez szükség van valamennyi poliészter szál hozzákeverésére 10%, amely nem rontja, ellenkezőleg javítja a paplan minőségét, kellemessé, komfortossá téve az alváskörnyezetet. A pamut töltetű és huzatanyagú termékeink nedvességfelvevő képességüknek köszönhetően kellemes környezetet biztosítanak az alváshoz, különösen a meleg nyári időszakban. Kiváló allergiásoknak is, mert magas hőfokon mosható.

Elérhető méretek:   ~135/140x200 cm   és   ~200x220 cm

Lotte nyári paplan, len töltettel:

Billerbeck Lotte paplan 100% fehérített len töltetet tartalmaz, amelynek tulajdonságai a pamutéhoz hasonlóak. A len antibakteriális, nedvességfelvevő, párakiegyenlítő, gyorsan száradó képességét kihasználva kiváló nyári paplanok készíthetőek belőle. A paplanok tapintása hűvös érzetet kelt, ezért nagy melegben segíti a test hőszabályozását.  A len kifejezetten magas nedvesség-felvevő képességű, természetes töltet. A Lotte len paplan extra könnyű, vékony nyári paplan, képes saját súlya egyharmadának megfelelő mennyiségű nedvességet felszívni, jól szellőzik és nagyon gyorsan szárad, így testünk a füllesztő, meleg nyári napokon is száraz marad. A paplan huzata puha tapintású, bőrbarát 100% pamut anyagból készült.  Könnyen kezelhető, antibakteriális tulajdonságának köszönhetően allergiások részére is ajánlott.

Elérhető méretek:   ~135/140x200 cm   és   ~200x220 cm

Fergie nyári paplan vadselyem töltettel:

A Billerbeck Fergie vadselyem paplan puha, lágy fogású, télen meleggel, nyáron pedig hűvös öleléssel kényeztető nyári paplan. A selyem a legtöbb ember tudatában drága alapanyagként él és eggyé vált az abszolút luxus, valamint a leggyengédebb tapintás fogalmával. Az egyes vadonélő hernyók gubóiból kinyert selyemszál, a vadselyem egy vastagabb szál, mint a tenyésztett selyemhernyóé, ugyanakkor az ebből a vadselyemből készülő termékek ugyanazokkal az előnyös tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a selyem. A pamut töltetű termékekkel ellentétben, amelyek magukban tartják, a vadselyem töltetű termékek elvezetik a nedvességet. A vadselyem töltetű termékek rugalmas, erősen nedvszívó, nedvesség elvezető, nagyon jól szellőző, antisztatikus paplanok, természetes, komfortos, kellemes alváskörülményeket biztosítanak. A selyem természeténél fogva hipoallergén, mentes a poratkáktól. Télen meleg, nyáron pedig hűvös paplanok, köszönhetően az előnyös fiziológiai tulajdonságainak. Extra könnyű, lágyan követi a test vonalát, tapintása finom és hűsítő. Meleg nyári éjszakákon pihentető alvást biztosít. A selyemmel töltött paplanok hagyományos tisztítása napoztatással történik. Javallott a paplanokat havonta rendszeresen, de legfeljebb egy órán át, a direkt napfénytől védve, lehetőleg száraz időben szellőztetni. Ennek tisztító és tisztázó hatása van a selyemtöltetre, és átlagos körülmények között soha nem lesz szükség egyéb tisztításra. Amennyiben a paplan erőteljesen szennyeződne, úgy azt legfeljebb 30 °C-os langyos vízben mossuk, hideg vízben többször öblítsük, és fektetve szárítsuk.

Elérhető méretek:   ~135/140x200 cm   és   ~200x220 cm

Bambusz light nyári paplan:

Billerbeck Bambusz paplan alapanyaga a pamut és a bambusz szál, évezredes hagyományokra visszatekinthető ez a két anyag. Természetes hőtartó-képességgel rendelkeznek. Lágy simogató érzést nyújt, mely átöleli a testet és a lelket. 80% bambuszszálból készült termék. A bambusz paplan üreges struktúrájának köszönhetően rendkívül jó légáteresztő képességgel rendelkeznek, így nem kell aggódni az izzadástól, bepárlástól sem. A bambusz szál pozitív tulajdonságait más anyagokkal keverve (pl. 20% poliészter szál) lehet fokozni, így növelhető a paplanok, párnák formatartása, habossága, puhasága. Mind ezeken, a bambusz szálból készült termékek használati előnyein túl a bambuszrostból készült szálak egyre széles körben történő textilipari felhasználása a környezettudatos életmód része is, hiszen ezek felhasználásával, használatával hozzájárulunk a fenntartható fejlődéhez is. A bambusz növény az egyik leggyorsabban és legsűrűbben növekedő növény, melynek levágása utáni regenerálódásához igen rövid időre van szükség. A bambusz azzal is hozzájárul a bolygónk egészségéhez, hogy 35%-kal több szén-dioxidot nyel el, mint egy ugyanolyan kiterjedésű erdő.

Elérhető méretek:   ~135/140x200 cm   és   ~200x220 cm

Debora light gyapjú nyári paplan:

Billerbeck Debora paplan 80% gyapjú töltetű. A gyapjú már ősidők óta használt textilanyag, különösen jó hőmérséklet-kiegyenlítő hatású kiváló nedvesség-felvevő képességű, egészséges, pihentető alvást biztosító termék. Igen értékes gyapjú töltetű paplanok az egyéni alváskomfort érdekében.

 • Hosszan tartó friss érzet a gyapjú öntisztuló képességének köszönhetően.
 • Különösen jó hőmérséklet-kiegyenlítő hatás.
 • Kiváló nedvességáteresztő-képesség, a paplan, a párna (és Ön is) száraz marad.
 • Reumatikus betegségben és ízületi fájdalmakban szenvedőknek is ajánlott.

Elérhető méretek:   ~135/140x200 cm   és   ~200x220 cm

A Billerbeck nyári takarók 2021.augusztus 31-ig akciósak.

Nézet:
Sorrend: