DHT rugós matracok

DHT rugórendszer tulajdonságai

A rugó rendszer a Yatas Bedding 30 éves rugó gyártási tapasztalatának a szabadalma, ahol duplán edzett rugók biztosítják a kényelmet és a tartósságot. Ezek a rugók a nemzetközi teszteken is kitűnő eredményeket értek el.

rugós matracok gyakori problémája, hogy idővel a rugó szerkezete elfárad, és ilyenkor a rugó törik. Ha megtörik egy rugó, az hatással lesz az egész termék egységes szerkezetére. Azon kívül, hogy az eltört rugó átszakíthatja a matrachuzatot és sérülést okozhat, a matracunk megsüllyedhet, göröngyössé válhat.

A rugók duplán edzettek, ami azt eredményezi, hogy sokkal tartósabbak és erősebbek, jobban ellenálnak a napi használat során keletkező terhelésnek. A rugótechnológia ugyanakkor nem jelenti azt, hogy minden DHT matrac kemény matrac.

A gyártás során a rugók tetejére hideghab és memóriahab is kerülhet. Így a DHT rugók biztosítják a kellő alátámasztást a gerincnek, míg a puhább habréteg a kényelmet és a komfortérzetet növeli.

Maximális kényelem és alvási élmény

A matracok a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően készülnek, hogy hosszú távon is kiváló teljesítményt nyújtsanak. A matracokat egyedülálló rugós rendszer alkotja, amely minden testrészre optimális támaszt biztosít, ezáltal megfelelő alátámasztást ad az egész test számára.

Nézet:
Sorrend: