Pehely - Toll

BILLERBECK PEHELY PAPLANOK

Az  egészséges, nyugodt és pihentető alvást a különböző minőségű pehely töltetű paplanok is elősegítik. A Billerbeck pehely paplanok megfelelő melegséget és alvásklímát biztosítanak! A paplan töltelékeként felhasznált libapehely, a dunnalúdpehely után következő legértékesebb töltetanyag. A libák fedőtollai alatt elhelyezkedő puha pelyhek finom "melegítőpárnát" alkotnak, megvédve ezzel a libákat a téli időszak zord hidegétől. Minél könnyebbek és duzzadóbbak a tollak/pelyhek, annál jobb a töltet. Minél magasabb a Billerbeck termékekben lévő töltet pehelyhányada, annál melegebbek, puhábbak, könnyebbek és értékesebbek a paplanok és párnák. A Billerbeck pehely paplan:
  • Különösen puha és leheletkönnyű paplan
  • Összehasonlíthatatlan simogató érzetet ad
  • Kiemelkedően melegtartó
  • Magas nedvességfelvevő tulajdonságú
  • Mosható

A magas minőségű pehely és toll töltetű termékek a kellemes és természetes alvási kényelmet, a megfelelő melegséget, valamint alvásklímát biztosítják. Minél könnyebbek és duzzadóbbak a pelyhek / tollak, annál jobb a töltet. A tiszta pehelytöltet a legjobb, ugyanis minél magasabb a termékekben lévő töltet pehelyhányada, annál melegebbek, puhábbak, könnyebbek és értékesebbek a termékek. A termékek megfelelnek az európai irányelveknek: EN 12 934, I. osztály.

Az libából, kacsából, víziszárnyasokból készült pehely, pehely/toll paplan kiváló választás mindenki számára, aki kényelmet és fenntarthatóságot keres az alváshoz. Ez a paplan egyesíti a modern technológiát és a hagyományos kényelmet, hogy éjjelente nyugodtan aludhassunk.

A pehely paplan tökéletesen alkalmazkodik a test formájához, biztosítva ezzel a maximális kényelmet. A puha, de tartós anyagokból készült borítás kellemes tapintást és hosszú élettartamot biztosít. A pehely tökéletes hőszigetelést nyújt, így mind a hidegebb, mind pedig a melegebb éjszakákon megfelelő komfortot biztosít alvás közben.

A termék kiváló minőségű alapanyagokból készül, melyek figyelembe veszik környezetünk védelmét. Az újrahasznosított anyagok használata a termék fenntarthatóságát és környezettudatosságát hangsúlyozza.

A Billerbeck pehely paplan nem csupán egy átlagos alvóeszköz, hanem egy olyan társ, amely minden éjszakán átsegít az alvás minden kihívásán. Legyen szó akár hideg télről, forró nyárról vagy csak egy átlagos éjszakáról, ez a paplan garantáltan segít abban, hogy minden reggel kipihenten ébredjünk.

 

A pehely paplanok a legmagasabb minőségű ágyneműk közé tartoznak, amelyek kiváló kényelmet és melegséget biztosítanak az alvás során. Ezek a paplanok liba vagy kacsa pihékből és tollakból készülnek, melyek közül a pehely a legértékesebb és legkeresettebb anyag. A pehely rendkívül könnyű és bolyhos, így tökéletes választás a meleg és kényelmes paplanokhoz.

Pehely paplanok tulajdonságai

A pehely paplanok legfőbb előnye a kivételes hőszigetelő képességük. A pehely szálak természetes módon csapdába ejtik a levegőt, ami kiváló hőszigetelést biztosít, így ezek a paplanok melegen tartanak még a leghidegebb éjszakákon is. Ezenkívül a pehely paplanok nagyon könnyűek, így nem nehezítik el az alvót, ami növeli az alvás komfortját.

Egy másik fontos tulajdonságuk a pehely paplanoknak a lélegző képességük. A pehely természetes anyag, amely lehetővé teszi a levegő szabad áramlását, ami segít szabályozni a test hőmérsékletét és csökkenti az izzadást. Ez különösen előnyös azok számára, akik hajlamosak éjszaka túlmelegedni vagy izzadni.

Anyagok és minőség

A pehely paplanok minősége nagyban függ a felhasznált pehely típusától és arányától. A libapehely az egyik legértékesebb, mivel nagyobb és bolyhosabb, mint a kacsa pehely. A legjobb minőségű paplanok 90-100%-ban pelyhet tartalmaznak, de sok paplan tartalmaz kisebb arányban tollakat is, amelyek növelik a tartósságot és a struktúrát.

A paplan borítóanyaga is kulcsfontosságú a végső termék minőségében. A leggyakrabban használt anyagok közé tartozik a pamut, pamutszatén és a selyem, amelyek lélegzőek és kellemes tapintásúak. A borítóanyag szövésének típusa, sűrűsége (szál számlálás) is meghatározza a paplan huzatának minőségét, mivel a sűrűbb szövésű anyagok megakadályozzák a pehely kiszivárgását és növelik a paplan tartósságát.

Karbantartás és ápolás

A pehely paplanok megfelelő karbantartása elengedhetetlen ahhoz, hogy hosszú élettartamúak és higiénikusak maradjanak. Bár sok pehely paplan gépben mosható, ajánlott alacsony hőfokon mosni őket, és szárítógépben alacsony hőmérsékleten szárítani, hogy a pehely ne csomósodjon össze. Fontos a paplan rendszeres szellőztetése, hogy friss és pelyhes maradjon.

Minden paplanon van bevart kresz-szalag, mely utasításokat tartalmaz az adott paplan kezelésére. Mindíg tartsuk be az itt megjelelölteket, illetve forduljunk szakemberhez, tisztítóthoz.

Összegzés

A pehely paplanok a tökéletes választás azok számára, akik a legmagasabb szintű kényelmet és melegséget keresik. Puha tapintásuk, kiváló hőszigetelő képességük és légáteresztő tulajdonságaik révén ideálisak a pihentető alváshoz. Bár a pehely paplanok némileg drágábbak lehetnek más típusú paplanoknál, hosszú távú előnyeik és tartósságuk miatt megérik a befektetést. A megfelelő karbantartás mellett ezek a paplanok évekig megőrzik kiváló minőségüket és kényelmüket, így biztosítva a nyugodt és pihentető alvást minden évszakban.

Nyári pehelypaplan, Átmeneti pahelypaplan, Téli pehelypaplan, 4 évszak pehelypaplan

Egyszemélyes pehely takarók, Dupla pehely takarók

Pehely paplan 140x200 cm

Pehely paplan 200x220 cm