Pehely - Toll

BILLERBECK PEHELY PAPLANOK

Az  egészséges, nyugodt és pihentető alvást a különböző minőségű pehely töltetű paplanok is elősegítik. A Billerbeck pehely paplanok megfelelő melegséget és alvásklímát biztosítanak! A paplan töltelékeként felhasznált libapehely, a dunnalúdpehely után következő legértékesebb töltetanyag. A libák fedőtollai alatt elhelyezkedő puha pelyhek finom "melegítőpárnát" alkotnak, megvédve ezzel a libákat a téli időszak zord hidegétől. Minél könnyebbek és duzzadóbbak a tollak/pelyhek, annál jobb a töltet. Minél magasabb a Billerbeck termékekben lévő töltet pehelyhányada, annál melegebbek, puhábbak, könnyebbek és értékesebbek a paplanok és párnák. A Billerbeck pehely paplan:
  • Különösen puha és leheletkönnyű paplan
  • Összehasonlíthatatlan simogató érzetet ad
  • Kiemelkedően melegtartó
  • Magas nedvességfelvevő tulajdonságú
  • Mosható

A magas minőségű pehely és toll töltetű termékek a kellemes és természetes alvási kényelmet, a megfelelő melegséget, valamint alvásklímát biztosítják. Minél könnyebbek és duzzadóbbak a pelyhek / tollak, annál jobb a töltet. A tiszta pehelytöltet a legjobb, ugyanis minél magasabb a termékekben lévő töltet pehelyhányada, annál melegebbek, puhábbak, könnyebbek és értékesebbek a termékek. A termékek megfelelnek az európai irányelveknek: EN 12 934, I. osztály.

Az libából, kacsából, víziszárnyasokból készült pehely, pehely/toll paplan kiváló választás mindenki számára, aki kényelmet és fenntarthatóságot keres az alváshoz. Ez a paplan egyesíti a modern technológiát és a hagyományos kényelmet, hogy éjjelente nyugodtan aludhassunk.

A pehely paplan tökéletesen alkalmazkodik a test formájához, biztosítva ezzel a maximális kényelmet. A puha, de tartós anyagokból készült borítás kellemes tapintást és hosszú élettartamot biztosít. A pehely tökéletes hőszigetelést nyújt, így mind a hidegebb, mind pedig a melegebb éjszakákon megfelelő komfortot biztosít alvás közben.

A termék kiváló minőségű alapanyagokból készül, melyek figyelembe veszik környezetünk védelmét. Az újrahasznosított anyagok használata a termék fenntarthatóságát és környezettudatosságát hangsúlyozza.

A Billerbeck pehely paplan nem csupán egy átlagos alvóeszköz, hanem egy olyan társ, amely minden éjszakán átsegít az alvás minden kihívásán. Legyen szó akár hideg télről, forró nyárról vagy csak egy átlagos éjszakáról, ez a paplan garantáltan segít abban, hogy minden reggel kipihenten ébredjünk.