NDR rugós matracok

Billerbeck NDR rugós matrac

Cambridge Anne, Cambridge James, Odessa Luxus matracok

Az NDR composite springing magszerkezetről általában:

Az NDR elgondolás forradalmasítja a rugós matracok szerkezetét és végtelen távlatokat nyit a testalkatokra szabott választék fejlesztéséhez. Ugyanakkor környezetkímélő, poliuretántól (habszivacsok) mentesített megoldás.
Ha valaki ragaszkodott volna a PUR mentes fekhelyhez és ugyanakkor elvárta, hogy a matracmag rugalmasan kövesse a testalkat és a testtömeg közös jellegzetességeit, tehát úgy igazodjon, ott támasszon és annyira, amennyire éppen szükséges, nos az ilyen igényekre nem volt eddig a piacon minden szempontból jó megoldás.
Az új NDR védjegyű összetett rugózatot használva végre külön ajánlhatunk matracot női testalkatra és férfi testalkatra! Az újdonság, hogy összenyomódásakor a rugóerő nem egyenletes, ezért tervezni tudjuk, hogy melyik zónában milyen mértékű kezdeti lágy süppedést engedjen a matrac, azután pedig milyen támasztóerőt produkáljon.
A matracmagba a zónázásnak (9 zóna) megfelelően különböző típusú, magasságú, erejű rugókat építünk be, egy négyzetméterébe több, mint 180 darab kerül.

A matracmagja és a huzata közé kényelmi párnázóréteget használunk a magasabb minőségű matracokba. Ezeknek a rétegeknek különböző kombinációja befolyásolja a keménységet és a rugalmasságot is.

Nézet:
Sorrend: