Hydrogél memorypárna hűsítőgél bevonattal

VAN
Raktárkészlet:
Hydrogél memorypárna hűsítőgél bevonattal
Hydrogél memorypárna hűsítőgél bevonattal
Hydrogél memorypárna hűsítőgél bevonattal
Hydrogél memorypárna hűsítőgél bevonattal
Részletek

HYDROGEL MEMORY PÁRNA

hűsítő gél bevonattal

A klasszikus formájú HYDROGEL MEMORY® párna a felületi nyomás csökkentése mellett tökéletes, precíziós alakkövetést nyújt, ugyanis a testhőre lágyuló memórihab tökéletesen igazodik a test kontúrjaihoz. Emellett a párna a megfelelő alvásklíma kialakításában és fenntartásában is hatékonyan részt vesz, ugyanis a párna felületén elhelyezett hűsítő gél akár 3-4 Celsius-fokkal képes mérsékelni a párna felületi hőmérsékletét.

  • thermoaktív, kiváló alakkövető tulajdonsággal rendelkező memóriahab oldal, illetve hűsítő gél bevonattal ellátott oldal
  • kiváló hűsítő hatás: 3-4 Celsius-fokkal alacsonyabb fekvőfelületi hőmérséklet
  • bőrrel akár közvetlenül érintkezhető, dermatológiailag tesztelt, bőrbarát anyag
  • Sanitized® antiallergén és antibakteriális huzat

 

Miért különleges a HYDROGEL MEMORY®?

Mert a párna tökéletes kényelmet kínál a memóriahabokra jellemző meleghatás nélkül! A párna felületét az újgenerációs, Thermix nanotechnológia felhasználásával egy speciális, a felületi hőmérséklet csökkentésére kifejlesztett, hűsítő géllel vonják be. Az anyag különlegessége, hogy a felvitt gél dermatológiailag tesztelt, azaz bőrbarát, így nincs szükség olyan laminátumra, amely a párna felületére felvitt hűsítő gél hatékonyságát lecsökkentené.

 

Mit kínál számodra a Sanitized® antiallergén és antibakteriális huzat?

A Sanitized® antimikrobiális kezeléssel ellátott huzat meggátolja a baktériumok, a penészgombák, az atkák és az algák elterjedését, illetve azok szaporodását, valamint meggátolja a nemkívánatos szagok és foltok kialakulását is. Az ezüst-ionokkal és egyéb anyagokkal történő kezelés a szövetbe integráltan történik, azaz beágyazódik abba, így az nem kopik le, és többszöri mosás mellett sem mosódik ki a huzatból. A svájci Sanitized® fertőtlenítő technológia további előnye, hogy nem változtatja meg a kezelésen átesett szövet felületét, ezáltal a huzat tapintása nem változik. Emellett bőrgyógyászatilag tesztelt, 100% bőrbarát és antiallergén.

 

Rendelés esetén mikor kapom meg ezt a Hydrogel memory párnát?

Amennyiben üzleteinkben raktáron van, akkor 1-3 munkanapon belül átadjuk kiszállításra. Személyes átvétel esetén, mindíg értesítés után jöjjön csak átvenni. Bolti készletről, kérjük érdeklődjön telefonon +36202624317

Adatok
Cikkszám
hydrogel99
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!