Prána Prémium TÖNKÖLYPÁRNA, 50x70 cm, nagypárna

VAN
Raktárkészlet:
Prána Prémium TÖNKÖLYPÁRNA, 50x70 cm, nagypárna
Prána Prémium TÖNKÖLYPÁRNA, 50x70 cm, nagypárna
Prána Prémium TÖNKÖLYPÁRNA, 50x70 cm, nagypárna
Prána Prémium TÖNKÖLYPÁRNA, 50x70 cm, nagypárna
14 250 Ft

Prána Prémium tönkölypelyva párna. Jótékony hatású tönkölyhéj töltetű párna bőrbarát 100% pamut huzatban.

 

 

Részletek

Prána Párna Bio tönkölyhéj párna, 50x70 cm nagypárna. A tönkölybúza és héja (pelyva) közismert a szervezetre gyakorolt számos pozitív tulajdonságáról. A tönköly párna rendszeres használatával enyhítheti a fejfájás, migrén okozta panaszokat, antireumatikus hatású, csökkenti az ízületi fájdalmakat, görcsoldó, így segítséget nyújt izomhúzódás esetén, serkenti a vérkeringést stb. A huzaton lévő cipzárral hozzáférhető a töltet, így párna magassága tetszés szerint szabályozható. Bármely testhelyzetben alkalmazkodik a test formájához, stabil támasztékot adva a fejnek. A párnát jól átjárja a levegő, nem fülled be a hőmérséklet emelkedésével. Huzata 100% természetes, bőrbarát pamut anyagból készül, mely a pelyva eltávolítása után langyos vízben kiöblíthető. A tönköly párna napon való szellőztetésével visszanyeri energiáját. A párna fertőtlenítését alacsony hőfokon (40-50C°) 30 percig sütőben, vagy 8 órát mélyhűtőben (külön becsomagolva) tartva végezze.

  • Huzat: 100% pamut huzat (hímezve, húzózárral)
  • Töltet: 100% bio tönkölypelyva (tönkölybúza héja)
  • Tisztíthatóság: kizárólag a párna huzata mosható (a töltetet el kell távolítani)

 
 
Ez a termék több méretben is rendelhető: 25x30 cm, 30x40 cm, 40x50 cm, 40x40 cm, 50x15 cm, 70x20 cm, kerek ülő, félhold ülő, utazópárna
 
 
*A kép egyes termékeknél illusztráció. Megrendelés esetén, az itt feltüntetett paramétereknek megfelelő Prána Párna Bio tönkölyhéj párna (50x70 cm méretű nagypárna) kerül kiszállításra.

Adatok
Cikkszám
PP31T
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!