Qmed EGYNSÚLYOZÓ KORONG, mozgásterápia

VAN
Raktárkészlet:
Qmed EGYNSÚLYOZÓ KORONG, mozgásterápia
Qmed EGYNSÚLYOZÓ KORONG, mozgásterápia
Qmed EGYNSÚLYOZÓ KORONG, mozgásterápia
Qmed EGYNSÚLYOZÓ KORONG, mozgásterápia
Qmed EGYNSÚLYOZÓ KORONG, mozgásterápia
Qmed EGYNSÚLYOZÓ KORONG, mozgásterápia
Részletek

A QMED Egyensúlyozó korong kiválóan alkalmas instabil felületen történő koordinációs és teljes testsúlyos egyensúlyozó gyakorlatok végzésére. A dinamikus ülpőpárnához képest kevésbé rugalmas anyagból készült, így a kis felületen vagy teljes testsúllyal történő terhelés során biztosít ideális instabil felületet. Az egyensúlyozó korongon végzett gyakorlatokkal hatékonyan, ízületeit kímélve erősítheti izmait akár a vázizom-rendszer sérüléseit követő rehabilitáció során is. Az egyensúlyozó korong tüskés felülete stimulálja a talpon található receptorokat és javítja a vérkeringést.
A termék már felfújt állapotban található a csomagolásban. A dobozban lévő pumpa segítségével tudja igény szerint változtatni a nyomást: a pumpa segítségével keményebbre fújni vagy pumpa nélkül, kizárólag a tűszelep segítségével leengedni.
Ajándék pumpával!

A használat előtt kérje ki orvosa tanácsát.

 

Használat:
Statikus szenzomotoros gyakorlatok: az egyensúlyozó korong kiváló eszköz a stabil felületen végzett koordinációs és egyensúly gyakorlatokhoz és a nyitott kinematikus lánc gyakorlatokhoz pl. az egyensúly megtartása egy lábbal az egyensúlyozó Korongon állva, testsúlyunkat egyik lábunkról a másikra helyezve. Az izomrendszert ért sérülések után javítja a betegek zikai koordinációját. Idősebb korosztálynál növeli a stabilitás érzést, csökkenti az elesés veszélyét.

A gerinc körüli mélyizmok aktiválása: A dinamikus ülésnek nevezett ülési pozíció során a dinamikus ülőpárna a megfelelő háttartásra késztet. A stabil felületen való üléssel összehasonlítva a dinamikus ülőpárna használata során a csigolyákat tartó Izmok funkcionálisan működnek, ami csökkenti a gerinc túlterhelésének a veszélyét.

Masszázs és láb relaxáció: A dinamikus ülőpárna egyenetlen felszíne stimulálja a talpon található receptorokat és javítja a vérkeringést. Ennek eredményeképpen a lába további izomfeszülést elkerülve tud ellazulni.

 

Az egyensúlyozó korong egy olyan eszköz, melyet gyakran használnak az egyensúlyérzék fejlesztésére és az izmok erősítésére. Ezek a korongok általában lapos, kerek alakú és instabil felületűek, így használatuk során kihívást jelent az egyensúly megtartása.

A korongok számos módon alkalmazhatóak. Lehet őket használni például állva, ülve vagy fekve, és különféle gyakorlatokat végezhetünk rajtuk, például egyensúlyozás, guggolás, kitörés vagy forduló mozdulatokat. Az egyensúlyozó korongok lehetnek változatos méretűek és sűrűségűek, hogy különböző nehézségi szinteket biztosítsanak az egyének számára.

Az egyensúlyozó korongok használata számos előnnyel jár. Elősegítik az izmok erősítését, különösen azokat, amelyek felelősek az egyensúlyért és a stabilizációért, mint például a lábizmok vagy a mag izmai. Emellett segítenek javítani az egyensúlyt és a koordinációt, ami fontos a sportteljesítmény és a mindennapi mozgás hatékonysága szempontjából.

Az egyensúlyozó korongok nemcsak a test fizikai állapotát javítják, hanem hozzájárulnak a mentális jóléthez is. A kihívást jelentő gyakorlatok végzése során növelik az egyének önbecsülését és önbizalmát, valamint segítenek csökkenteni a stresszt és növelni a koncentrációt.

Összességében az egyensúlyozó korongok sokoldalú eszközök, melyek segítenek fejleszteni az egyensúlyt, erősíteni az izmokat és javítani az egészséget és a teljesítményt. Bárki használhatja ezeket az eszközöket, kezdőktől a haladókig, és könnyen beilleszthetők bármilyen edzésprogramba vagy rehabilitációs terápiába.

Adatok
Cikkszám
egynsuly888
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!