Qmed TARTÁSJAVÍTÓ ülőpárna

VAN
Raktárkészlet:
Qmed TARTÁSJAVÍTÓ ülőpárna
13 000 Ft

Qmed TARTÁSJAVÍTÓ ülőpárna

  • Töltet: poliuretán
  • Névleges méret: 46x38x8,5/2,5 cm
  • Csak a huzat mosható!
Részletek

Qmed TARTÁSJAVÍTÓ ülőpárna

A QMED Tartásjavító ülőpárna lejtése a medencét enyhén előre billenti, kiegyensúlyozva a porckorongokat érő terhelést, megőrizve a hát- és hasizmok közötti izomegyensúlyt, ami az aktív ülést a legkisebb izommunkával tudja biztosítani. Így hosszan tartó ülő pozíció közben is lehetővé válik a gerinckímélő testtartás, ami hozzájárulhat a későbbi tartáshibák kialakulásának megelőzéséhez is. A párna két hátsó mélyedése elősegíti a két ülőgumó kényelmes elhelyezkedését, a középső hátsó bemélyedés azoknak segít, akik farokcsont problémákkal küzdenek, a párna elülső részén található domborulat pedig megakadályozza a párnán való előrecsúszást használat közben. Méret: 46*38*8,5/2,5 cm

*A képek egyes termékeknél illusztrációk. Rendelés esetén az itt feltüntetett paramétereknek megfelelő Qmed TARTÁSJAVÍTÓ ülőpárna (Qmed ülőpárna) kerül szállításra.

Indikáció: Huzamosabb ideig ülő helyzetben dolgozók számára; Farokcsont, medencetáji fájdalom esetén; Gerincműtéteket követően; Prosztata betegség esetén. Az ülőpárna csúszásgátló borítása használat közben a párnát fixen tartja, ezáltal használata – bármilyen ülőfelületen – könnyű és megbízható. Otthon, irodai széken, autóban vagy kerekesszékben is egyaránt használható. Légáteresztő, izzadásgátló, levehető és mosható huzattal rendelkezik.

Anyagösszetétel:

  • Párna: 100% poliuretán
  • Felső és oldalsó borítás: 100% poliészter
  • Alsó borítás: 24% poliészter 76% PVC
  • Tisztítás: A huzat kézzel, 30 C-on mosható

Ne tisztítsa a párnát mosógépben vagy szárítógépben!

Figyelem! A párna nem gyógyászati segédeszköz, érzéskiesés esetén NE alkalmazza!
Adatok
Cikkszám
930224_
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!