Fedőmatracok, Topperek

A felületjavító, komfort növelő rétegek nagyban hozzájárulnak az alváskomfort növeléséhez.

Segíthetnek a már régi ágyunk felújításában, túl kemény matrac lágyításában, matrac magasság növelésében. A felület javítók huzata levehető és mosható. Vastagságuk 4-5 cm, súlyuk könnyű, és össze lehet őket hajtani, tehát nem foglalnak nagy helyet mikor, nem használjuk őket. Anyagát tekintve készülhet: Latexból, Hideg-habból, Memory-habból. A felületjavítókat méretre is rendelhetik nálunk. Ha arra van lehetősége, hogy illeszteni kell a felületjavítót egy szögletes oszlop mellé, vagy trapéz alakúra kellene készíteni, akkor is keressen fel minket, mert valószínű, hogy megvalósítható az Ön elképzelése.

A memory hab, vagy más néven memóriahab, egy innovatív anyag, amelyet különféle alvási felületek, például matracok, párna- és ágybetétek készítésére használnak. Ez a speciális hab anyag elsősorban a kényelmet és a testtámogatást célozza meg az alvás során, és egyedülálló tulajdonságai révén jelentős előnyöket kínál az alvási élményben.

A memory hab anyagot eredetileg az űrkutatásban fejlesztették ki, ahol az emberi test alakját követő, nyomásérzékeny tulajdonságai miatt nagyon hasznosnak bizonyult. Ez az anyag reagál a test hőjére és súlyára, ami miatt lágyul és megpuhul ott, ahol érintkezik a testtel. Ezáltal egyedülálló módon alkalmazkodik az alvó testéhez, kényelmet és optimális testtartást biztosítva.

Az egyik legfontosabb előnye a memory habnak az, hogy csökkenti a nyomáspontokat az alvás közben, ami segíthet megelőzni a nyaki, hát- és derékfájdalmakat. Emellett segíthet az alvóknak jobban pihenni és javíthatja az alvás minőségét is.

Fontos megjegyezni, hogy a memory hab általában jobban megtartja a hőt, mint más matracok és párnák, ezért azok számára, akik hajlamosak melegedni éjszaka, fontos lehet olyan kiegészítőket választani, amelyek hűvösebb alvási környezetet biztosítanak. De mamár erre is van speciális fejleszés: cool memory habok és "hűtő" gélek.

Az alvási kényelem és testtámogatás szempontjából a memory hab jelentős fejlődést hozott az alvástechnológiában, és egyre népszerűbb választás azok számára, akik komfortosabb és pihentetőbb alvást keresnek.

-