Billerbeck BELIZE táskarugós matrac, 5 zónás

Billerbeck BELIZE táskarugós matrac, 5 zónás
Billerbeck BELIZE táskarugós matrac, 5 zónás
Billerbeck BELIZE táskarugós matrac, 5 zónás
Billerbeck BELIZE táskarugós matrac, 5 zónás
Billerbeck BELIZE táskarugós matrac, 5 zónás
Billerbeck BELIZE táskarugós matrac, 5 zónás
Válasszon matrac méretet
Válasszon rugózatot
Válasszon párnázóréteget
189 200 Ft

Billerbeck BELIZE táskarugós matracok

Ajándék Billerbeck Mediclean matracvédővel

5 anatómiai zónával, most már választható párnázóréteggel a kényelemért

Részletek

Mielőtt kosárba teszed a matracot, válassz méretet, rugózatot és párnázóréteget!

Kipróbálnád a BELIZE matracot?

Üzleteinket ITT találod.

(az aktuális készletről érdeklődj telefonon)

Egyedi méretet szeretnél?

Hívj +36 20 262 4317 vagy írj nekünk!

 

Billerbeck Belize táskarugós matrac.

A táskarugós, zsákrugós matracokkal szinte tökéletes relaxációban, ellazulásban lehet részünk. Az 5 ortopéd zóna biztosítja számunkra, testünk megfelelő alátámasztását. A matrac téli és nyári oldalas, így évszaknak megfelelő oldallal tudjuk használni. A téli oldal egy különleges infravörös reflektor réteg, mely vékony ezüsttel rétegzett "átlélegző" membrán, mely a testünkből kiadott hő egy részét vissza tudja verni. Erős rugórendszer, tartós kivitel, magas terhelhetőség jellemzi a Belize matracot. A Billerbeck törekszik arra, hogy táskarugós matracaiból kihagyja a poliuretán (habszivacs) habokat. Meg is valósította ezt a ZéróPUR matrackollekcióban. Ebben a matracban sem használnak habokat. Mostantól, már választható a rugózat keménysége, mely lehet a megszokott feszes (Hard Rock) vagy a szelídebb változat (Marshallow). Illetve választható lett a párnázóréteg is, mely mégnagyobb komfortot ad a matracunknak. Választható párnázórétegek: Öko Softnest (funkciónális szálpaplan, mely kényelmesen lágy, higiénikus), Kókuszrost (határozott felületet ad, jól átszellőzik, természetes bevált anyag), Lószőr (kiváló párakezelő, rugalmas, teherbíró), és Toll -anyagú keverék (lágyabb felület, a libatoll tulajdonságaival, 70% fosztott libatoll + 30% poliészter golyó keveréke).

 

Belize matrac fontos jellemzői:

  • Matrac magja: 5 zónás ortopéd táskarugó rendszer, acél élkeretes kivitelben.
  • Választható kényelmi réteg: ÖkoSoftness filc / kókuszrost / toll- anyagú keverék / lószőr
  • Matrac huzata: elegáns, magasminőségű, nagy kopásállóságú, rugalmas, fehér színű, szegőszalaggal rögzített.
  • Vastagság: 22 cm.
  • Terhelhetőség: 130 kg. (dupla méretű matrac esetében ez a súlyhatár emberenként értendő).
  • Téli+Nyári oldallal rendelkezik: IGEN
  • Matrac keménysége: feszes (félkemény-kemény határán)

 

Mikor kapom meg a Billerbeck Belize táskarugós matracot, ha megrendelem?

Amennyiben raktáron van, 1-2 napon belül átadjuk kiszállításra. Ha pont nincs raktáron, akkor 1-2-3 hét a gyártási idő. A pontos státuszról természetesen tájékoztatunk e-mailban és/vagy telefonon.

Ha szeretnél megkérdezni minket telefonon, állunk rendelkezésedre +36202624317

Hétfőtől péntekig 10-18 óráig,

Szombaton 9:30-13 óráig.

 

A Billerbeck kínálatáhozhoz tartozó ZéróPUR termékcsaládunk tagja a BELIZE táskarugós matracunk. Hanyatt-hasmánt alváspozícióhoz ajánljuk, zónázott tasakrugós magra épül, melynek gyártása során elhagytuk a poliuretánt.

Matracainknál saját fejlesztésű technológiával teljesen kiszorítottuk a poliuretán habokat (habszivacsokat) a gyártásból, miközben meghagytuk az összes kedvelt és ismert tulajdonságot.

A matracmagot nem habbölcsőbe építjük, hanem egy segédrugókkal és sarokvédelemmel kiegészített iker élkeret rendszer zárja körbe. Ezzel a fekvőfelület széltől szélig rugózott, a teljes szélességében azonos rugalmassági karaktert mutat.

A hagyományos élkeretes matracokkal szemben, – ahol a középső részen a szélesség általában keskenyebbre befűződik, – kitűnő a matrac „szél-definíciója”, tehát két BELIZE matrac éle egymás mellett szépen párhuzamos, nem nyílik árok közöttük.

A fekvési komfort jellemzője: feszes. Ezt a matracot a keményebb, de legalábbis nem a puha matracot kedvelők fogják kényelmesnek ítélni. A Belize táskarugós matrac bármilyen fekvési helyzethez megfelelő, de elsősorban hason-, vagy háton alvók számára lehet ideális

A matrac téli- és nyári oldallal készül.

A téli oldal öltöztető- és párnázó rétegei közé egy különleges infravörös reflektor réteget építünk be. Ez egy nagyon vékony, ezüsttel rétegzett, "átlélegző" membrán, amely a testünktől származó hő egy részét képes visszaverni. Így tehát segít kellemes alvásklíma-hőmérsékletet teremteni kevésbé fűtött hálószobában is, a fűtésszámla is elviselhetőbb lesz.

Indokolt a matracot az évszaknak megfelelően átfordítani.

A matrac a tasakrugóknak és a kialakított komfort zónáknak köszönhetően az anatómiai formának kiválóan megfelelő alátámasztást biztosít. Erős rugózat, tartósság, nagy terhelhetőség jellemzi.

Huzata elegáns, kiváló minőségű és nagy kopásállóságú vegyes összetételű kelme, a matrachuzat színével harmonizáló szegőszalaggal.

A huzat nem leszerelhető, élvarrással rögzített. A matrac tisztán tartása ennek ellenére egyszerű, hiszen – mint minden Billerbeck matrachoz – egy cserélhető és mosástűrő MEDICLEAN matracvédőt adunk ajándékba.

 

A közzétett kép ilusztráció. A folyamatos fejlesztések során a termék változhat.

Adatok
Cikkszám
billerbeck_belize_matrac
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!