Termékajánló
Szálláshelyek felszerelése

 

Házhozszállítás

Matracot is keres?

Billerbeck matrac webáruház - www.matracrendeles.hu

Táskarugós és bonellrugós matracok, hideghab matracok, Memory matrac, kókuszmatrac, gyerekmatracok stb. széles választékban.

Nézzen szét matrac webáruházunkban:

www.matracrendeles.hu

 

Kényelmes matracot szeretne jó áron?

Matrac akció

 

 

Fizetési megoldás
Szavazás
Termék részletek


Billerbeck CORAL párna, 36x48 cm kispárna

 Billerbeck CORAL párna, 36x48 cm kispárna
 • Billerbeck CORAL párna, 36x48 cm kispárna
 • Billerbeck CORAL párna, 36x48 cm kispárna
 • Billerbeck CORAL párna, 36x48 cm kispárna
5 200 Ft

Billerbeck CORAL anitiallergén kispárna. Higiénikus, 60°C-on mosható.

Környezetkímélő újra-új nyersanyagok felhasználásával készül: magas tisztaságú károsanyag mentes ocean-plasticból.

Az „újra új” és lebomló anyagok tudatos választásával az életnek adunk esélyt. Megtiszteltetés számunkra, ha Ön is velünk tart.

 • Billerbeck CORAL kispárna, kiváló minőségű, bőrbarát anyagok felhasználásával készített párna. A párna hosszú távon formatartó, rugalmas töltete megfelelő támasztékot ad a fejnek és a nyaknak. Hozzáférhető, állítható töltet, hogy Önnek a legjobb alátámasztást biztosítsa. Egyszerűen és gyorsan tisztítható. Mosógépben 60°C-on mosható. Magas tisztaságú, károsanyag mentes ocean-plastic felhasználásával! A CORAL termékek anyaga remek pára-áteresztő képességű és hypoallergén. Használata során a kényelemről remek formatartás gondoskodik, érintése puha.

   

  • Huzat100% Microfaser, recyclált poliészter
  • Töltet100% Microfaser recyclált poliészter golyó
  • Töltet súlya: 230 gramm
  • Méret: 36 x 48 cm
  • Keménység: 2 - közepesen kemény
  • Tisztíthatóság: 60°C-on mosható

   

  Újrafeldolgozás, újrahasznosítás, recycling…
  Sokféleképpen nevezzük, de mindegyiknek egy a lényege: az anyagában történő hasznosítás, mert ezen tevékenységnek köszönhetően a hulladékból újra termék készül! Az 
  újrahasznosítás a gyűjtőneve mindazon tevékenységeknek, amelyek célja, hogy az ember által készített, tartós, nem természetes, főleg hulladékká váló anyagokat nyersanyaggá alakítsa át. A tevékenységre használt angol szó, a recycling, jobban kifejezi, hogy anyagok környezettudatos körforgásáról van szó, a nyersanyag – késztermék – hulladék – nyersanyag stb. folyamatban. Napjainkban egyszerűen nincs más lehetőség, az újrafeldolgozásé a jövő. Mindannyian tudjuk, hogy a háztartási szemét, amit nap mint nap termelünk, hatalmas mértékben szennyezi környezetünket, ezért erre muszáj megoldást találni. A Billerbeck Budapest Kft. paplan és párna fejlesztése során mindig élenjáró megoldásokat vezet be. Az alapanyagokat gyártó ipari háttér fejlődésének köszönhetően termékei tökéletesítését már a környezetterhelés radikális csökkentése mellett érik el. Ezért a szintetikus alapanyagok kiválasztásakor átállnak a kompromisszumok nélkül teljes értékű, kiváló minőségű és tisztaságú „újra új” nyersanyagokra. Amely szükséges műanyagok viszont jelenleg nem érhetők el újrahasznosított változatban, azokhoz a természetbe hamar visszaépülő, komposztálható nyersanyagok felhasználását követelik meg. A Billerbeck új termékcsaládja, a CORAL paplanok és párnák, már elérhetőek üzleteinkben. Az „újra új” és lebomló anyagok tudatos választásával az életnek adunk esélyt.

  Megtiszteltetés számunkra, ha Ön is velünk tart.

   

   

  (Ez a termék webáruházunkban egyéb méretekben is megvásárolható: 70x90 cm50x70 cm)

   

   

  *A kép egyes termékeknél illusztráció. Rendelés esetén, az itt feltüntetett paramétereknek megfelelő Billerbeck Coral kispárnát (36x48 cm méretű kispárnát) szállítjuk.

 • Cikkszám
  D11DS107