Billerbeck CORAL párna, 36x48 cm kispárna

VAN
Raktárkészlet:
 Billerbeck CORAL párna, 36x48 cm kispárna
 Billerbeck CORAL párna, 36x48 cm kispárna
 Billerbeck CORAL párna, 36x48 cm kispárna
 Billerbeck CORAL párna, 36x48 cm kispárna
 Billerbeck CORAL párna, 36x48 cm kispárna
 Billerbeck CORAL párna, 36x48 cm kispárna
 Billerbeck CORAL párna, 36x48 cm kispárna
 Billerbeck CORAL párna, 36x48 cm kispárna
6 600 Ft

Billerbeck CORAL anitiallergén kispárna. Higiénikus, 60°C-on mosható.

Környezetkímélő újra-új nyersanyagok felhasználásával készül: magas tisztaságú károsanyag mentes ocean-plasticból.

Az „újra új” és lebomló anyagok tudatos választásával az életnek adunk esélyt. Megtiszteltetés számunkra, ha Ön is velünk tart.

Részletek

Billerbeck CORAL kispárna, kiváló minőségű, bőrbarát anyagok felhasználásával készített párna. A párna hosszú távon formatartó, rugalmas töltete megfelelő támasztékot ad a fejnek és a nyaknak. Hozzáférhető, állítható töltet, hogy Önnek a legjobb alátámasztást biztosítsa. Egyszerűen és gyorsan tisztítható. Mosógépben 60°C-on mosható. Magas tisztaságú, károsanyag mentes ocean-plastic felhasználásával! A CORAL termékek anyaga remek pára-áteresztő képességű és hypoallergén. Használata során a kényelemről remek formatartás gondoskodik, érintése puha.

 

  • Huzat100% Microfaser, recyclált poliészter
  • Töltet100% Microfaser recyclált poliészter golyó
  • Töltet súlya: 230 gramm
  • Méret: 36 x 48 cm
  • Keménység: 2 - közepesen kemény
  • Tisztíthatóság: 60°C-on mosható

 

Újrafeldolgozás, újrahasznosítás, recycling…
Sokféleképpen nevezzük, de mindegyiknek egy a lényege: az anyagában történő hasznosítás, mert ezen tevékenységnek köszönhetően a hulladékból újra termék készül! Az 
újrahasznosítás a gyűjtőneve mindazon tevékenységeknek, amelyek célja, hogy az ember által készített, tartós, nem természetes, főleg hulladékká váló anyagokat nyersanyaggá alakítsa át. A tevékenységre használt angol szó, a recycling, jobban kifejezi, hogy anyagok környezettudatos körforgásáról van szó, a nyersanyag – késztermék – hulladék – nyersanyag stb. folyamatban. Napjainkban egyszerűen nincs más lehetőség, az újrafeldolgozásé a jövő. Mindannyian tudjuk, hogy a háztartási szemét, amit nap mint nap termelünk, hatalmas mértékben szennyezi környezetünket, ezért erre muszáj megoldást találni. A Billerbeck Budapest Kft. paplan és párna fejlesztése során mindig élenjáró megoldásokat vezet be. Az alapanyagokat gyártó ipari háttér fejlődésének köszönhetően termékei tökéletesítését már a környezetterhelés radikális csökkentése mellett érik el. Ezért a szintetikus alapanyagok kiválasztásakor átállnak a kompromisszumok nélkül teljes értékű, kiváló minőségű és tisztaságú „újra új” nyersanyagokra. Amely szükséges műanyagok viszont jelenleg nem érhetők el újrahasznosított változatban, azokhoz a természetbe hamar visszaépülő, komposztálható nyersanyagok felhasználását követelik meg. A Billerbeck új termékcsaládja, a CORAL paplanok és párnák, már elérhetőek üzleteinkben. Az „újra új” és lebomló anyagok tudatos választásával az életnek adunk esélyt. Billerbeck Coral párnák, újrahasznosított alapanyagokból.

 

Megtiszteltetés számunkra, ha Ön is velünk tart.

 

 

(Ez a termék webáruházunkban egyéb méretekben is megvásárolható: 70x90 cm50x70 cm)

 

 

*A kép egyes termékeknél illusztráció. Rendelés esetén, az itt feltüntetett paramétereknek megfelelő Billerbeck Coral kispárnát (36x48 cm méretű kispárnát) szállítjuk.

Adatok
Cikkszám
D11DS107
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!