Billerbeck DAVOS habmagos matrac, 7 zónás, választható komfort réteggel

Billerbeck DAVOS habmagos matrac, 7 zónás, választható komfort réteggel
Billerbeck DAVOS habmagos matrac, 7 zónás, választható komfort réteggel
Billerbeck DAVOS habmagos matrac, 7 zónás, választható komfort réteggel
Billerbeck DAVOS habmagos matrac, 7 zónás, választható komfort réteggel
Billerbeck DAVOS habmagos matrac, 7 zónás, választható komfort réteggel
Billerbeck DAVOS habmagos matrac, 7 zónás, választható komfort réteggel
Válasszon matrac méretet
Válasszon komfort réteget
189 900 Ft

Billerbeck DAVOS habmagos matrac

Ajándék Billerbeck Mediclean matracvédővel

Választható komfort párnázó réteggel

Részletek

Mielőtt kosárba teszed a matracot, válassz méretet és komfort párnázó réteget!

Kipróbálnád a DAVOS matracot?

Üzleteinket ITT találod.

(az aktuális készletről érdeklődj telefonon)

Egyedi méretet szeretnél?

Hívj +36 20 262 4317 vagy írj nekünk!

 

Billerbeck Davos habmagos matracok zónázott (7 zóna) poliuretán habkombinációi ideálisak a fekvő test számára, biztosítják a terhelésnek megfelelően a változó rugalmasságú, illetve az optimális keménységű alátámasztást.

Három féle párnázó réteggel, komfort réteggel rendelhető:

Öko Softnesst réteg

Viszko-elsztikus réteg (memory hab)

Latex réteg (öntött latex).

 

  • Öko Softnesst párnázó réteg, Több éves innovatív fejlesztésünk eredménye. Az új technológiának köszönhetően kivontuk a testközeli párnázó rétegből a vitatott élettani hatású és súlyosan környezetterhelő (hulladékgazdákodási szempontok) PUR habot.
  • Viszko-elasztikus, más néven memóriahab-réteg. Ez a hőmérséklet emelkedés hatására lágyuló, "folyadékszerűen" elasztikus hab képes tökéletesen felvenni a test formáját. Egyenletesen támasztja alá a testet anélkül, hogy nyomáspontok alakulnának ki és nem gátolják a vérkeringést. Ez a közkedvelt habanyag hízelgően puha alátámasztást ad, bár a gyengébb átszellőző és hőelvezető képessége miatt nem minden felhasználó számára kielégítő.
  • Öntött latex párnázó réteg. A latex zárt cellás szerkezetének köszönhetően nagy rugalmasságú. Stabil, biztos alátámasztást ad. A latex felületű matracok használatát a kiváló ortopédiai tulajdonságaik miatt ajánlják a szakemberek.

 

Davos matrac fontos jellemzői:

  • Matrac magja: Háromrétegű CNC vágott, 7 zónás poliuretán-hab (fekvő réteg: lágy, nagysűrűségű hab, középső réteg: stabilitást adó, keményebb hab, alaplemez: sűrű kemény teherhordó habréteg). Extra szerkezeti könnyítéssel láttuk el a matracot a váll és a derék közötti részen. A matracmag aszimmetrikus kialakítása miatt a matracot ne forgassuk, fekvésre a felső réteg alkalmas!
  • Kényelmi réteg:Öko Softnesst réteg vagy Viszko-elsztikus réteg (memory hab) vagy Latex réteg (öntött latex).
  • Matrac huzata: Megemelt vastagságú PES szálbundával steppelt, bambuszrost tartalmú, többrétegű hurkot kelme. A matrac 4 oldalán körbefutó húzózár segítségével a felső panel külön válaszható és házilag kimosható.
  • Vastagság: 22 cm.
  • Terhelhetőség: 120 kg. (dupla méretű matrac esetében ez a súlyhatár emberenként értendő).
  • Téli+Nyári oldallal rendelkezik: NEM
  • Matrac keménysége: testhezálló (félkemény-kemény határán)

 

A Billerbeck DAVOS aszimmetrikus habmagos matrac számítógéppel tervezett CNC vágott matracmagja ideális a fekvő test számára. Az aszimmetrikus matrac keresztmetszet azt jelenti, hogy a matracot nem szükséges időnként átforgatni használat során, csak fejtől-lábtól megfordítani időnként. A beépített nagy sűrűségű, megnövelt rugalmasságú, minőségi habanyagok miatt tehetjük ezt a kényelmet fokozó engedményt.
A 7 zónás magnak köszönhetően gerinckímélő, vállak süllyedést megengedő és derék alatt feszes, ugyanakkor csípő alatt teherbíró. Tökéletes, anatómiai formát követő alátámasztást biztosít.
Az aszimmetrikus Davos matrac páratlan előnye, hogy a matrachuzat felső panelje cipzár nyitása után levehető, és háztartási körülmények között is valóban kimosható és meg is szárítható. Ez egyedülálló megoldás a hazai piacon.
A matrac magassága 22 cm, mint jellemzően a Billerbeck kollekció matracai. 

Huzat anyaga megemelt vastagságú PES szálbundával steppelt, bambuszrost tartalmú, többrétegű hurkot kelme.
A matrac felső panelje a 4 oldalán körbefutó húzózár segítségével külön válaszható és az akár háztartási eszközökkel is kimosható és megszárítható.

A DAVOS matracunk a közepesen kemény matracok közé tartozik. A felhasznált habok tulajdonságai támogatják a pontos zónázást. Mi nagy gonddal, sok tapasztalatot alapul véve, mérnöki alapossággal készítettük el a zónabeosztást. Azoknak különösképpen ajánljuk, akik többnyire oldalt-fekve alszanak.

A DAVOS aszimmetrikus habmagos matrac számítógéppel tervezett CNC vágott matracmag ideális a fekvő test számára. A magnak köszönhetően gerinckímélő, váll- és derék süllyesztő hatással rendelkezik. Tökéletes alátámasztást biztosít!

 

A közzétett kép ilusztráció. A folyamatos fejlesztések során a termék változhat.

Adatok
Cikkszám
billerbeck_davos_matrac
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!