Prána Prémium TÖNKÖLYPÁRNA levendulával, 30x40 cm

Prána Prémium TÖNKÖLYPÁRNA levendulával, 30x40 cm
Prána Prémium TÖNKÖLYPÁRNA levendulával, 30x40 cm
Prána Prémium TÖNKÖLYPÁRNA levendulával, 30x40 cm
Prána Prémium TÖNKÖLYPÁRNA levendulával, 30x40 cm
9 200 Ft

Prána Prémium Bio tönkölypelyva párna, levendula betéttel. Jótékony hatású tönkölyhéj töltetű párna, bőrbarát 100% pamut huzatban.

 

 

Részletek

Prána Párna Bio tönkölyhéj párna, 30x40 cm kispárna. A tönkölybúza héja (pelyva) közismert a szervezetre gyakorolt számos pozitív tulajdonságáról. A tönköly párna rendszeres használatával enyhítheti a fejfájás, migrén okozta panaszokat, antireumatikus hatású, csökkenti az ízületi fájdalmakat, görcsoldó, így segítséget nyújthat izomhúzódás esetén, serkenti a vérkeringést stb. A huzaton lévő cipzárral hozzáférhető a töltet, így párna magassága tetszés szerint szabályozható. Bármely testhelyzetben alkalmazkodik a test formájához, stabil támasztékot adva a fejnek. A párnát jól átjárja a levegő, nem fülled be a hőmérséklet emelkedésével. Huzata 100% természetes, bőrbarát pamut anyagból készül, mely a pelyva eltávolítása után langyos vízben kiöblíthető. A tönköly párna napon való szellőztetésével visszanyeri energiáját. A párna fertőtlenítését alacsony hőfokon (40-50C°) 30 percig sütőben, vagy 8 órát mélyhűtőben (külön becsomagolva) tartva végezze. A párna mellé csomagolt levendulatasakot helyezze a párna tölteléke közé, vagy tegye a lepedője alá, hogy alvás közben, nyugtatólag illatozzon Önnek a levendula.

 

  • Huzat: 100% pamut huzat (hímezve, húzózárral)
  • Töltet: 100% bio tönkölypelyva (tönkölybúza héja)
  • Tisztíthatóság: kizárólag a párna huzata mosható (a töltetet el kell távolítani)

 
 
Ez a termék több méretben is rendelhető: 50x70 cm40x50 cm
 
 
*A kép egyes termékeknél illusztráció. Megrendelés esetén, az itt feltüntetett paramétereknek megfelelő Prána Párna Bio tönkölyhéj párna (30x40 cm méretű kispárna) kerül kiszállításra.

Adatok
Cikkszám
PPlev30
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek