Qmed DERÉKTÁMASZ, memory párna

VAN
Raktárkészlet:
Qmed DERÉKTÁMASZ, memory párna
11 600 Ft

Vöröskereszt   GYEMSZI Igazolással rendelkező, egészségpénztárra rendelhető!

Qmed deréktámasz, memory-hab párna, levehető, mosható huzatban. Biztosítja a lumbális gerinc kiegyensúlyozott ortopédiai megtámasztását.

Részletek

A Qmed deréktámasz párna formája és az emlékező habanyag (memory-hab) biztosítja a lumbális gerinc kiegyensúlyozott ortopédiai megtámasztását. Segít a korábbi derékpanaszok, sérülések vagy a túlterheléséből adódó fájdalmak csökkentésében és megelőzésében. Javítja a testhelyzetet és az órákon át elhúzódó ülés okozta negatív hatásokat is minimalizálja. Használható a munkahelyen, az autóban és otthon is. Kevertszálas huzattal és övvel, mely segítségével a székhez erősíthetjük a Qmed memory deréktámaszunkat. A párnához használt memory-hab alapanyag minőségi, magassűrűségű (80kg/m3), ezáltal tartós, hosszú ideig megőrzi formáját.

 

  • Huzat: 75% pamut / 25% poliészter
  • Töltet: 100% memory-hab
  • Mérete: 34 x 33 x 12 cm
  • Tisztíthatóság: huzata leveheő, mosható

 

 

*A kép egyes termékeknél illusztráció. Megrendelés esetén, az itt feltüntetett paramétereknek megfelelő Qmed deréktámasz, memory párnát szállítjuk.

(A termék lehet raktáron a boltjaink valamelyikében, cégünk raktárában, vagy külső raktárban. Ha személyesen szeretné megvásárolni üzletünkben, érdeklődjön telefonon az aktuális készletről.)

 

Adatok
Cikkszám
qmder
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek