Qmed DINAMIKUS ékpárna, mozgásterápia

VAN
Raktárkészlet:
Qmed DINAMIKUS ékpárna, mozgásterápia
Qmed DINAMIKUS ékpárna, mozgásterápia
Qmed DINAMIKUS ékpárna, mozgásterápia
Qmed DINAMIKUS ékpárna, mozgásterápia
7 200 Ft

Dinamikus ékpárna

                                                      Tehermentesíti a porckorongokat, támogatja a vérkeringést

                                                                              Ajándék pumpával

Részletek

A QMED Dinamikus ékpárna használható otthon, vagy az irodában is a testtartási hibák kiküszöbölésére. A QMED Dinamikus ékpárna tökéletesen kombinálja a hagyományos ékpárna és a felfújható dinamikus ülőpárna kedvező tulajdonságait: kialakításának köszönhetően visszabillenti a medencét az anatómiai pozícióba kiegyensúlyozva a porckorongokat érő terhelést, aktiválja a helyes testtartásért felelős mélyizmokat, támogatja a vérkeringést. Rendszeres használata csökkenti a tratós ülő pozíció okozta derék- és hát panaszokat. A párna tüskés felülete csökkenti a használat kezdeti szakaszában tapasztalható előre csúszó érzetet. Leginkább aktív ülőpozíció közben fejti ki hatását, amikor a szék háttámláját nem használjuk. Az instabil felület aktiválja és erősíti a gerinc mellett futó, helyes testtartásért felelős mélyizmokat, így csökkentve az elhúzódó ülés okozta hátpanaszokat. A termék használatát kezdje fokozatosan. Tartós és rendszeres használat esetén mindenképpen végezzen rendszeres nyújtó gyakorlatokat!
A termék már felfújt állapotban található a csomagolásban. A dobozban lévő pumpa segítségével tudja igény szerint változtatni a nyomást: a pumpa segítségével keményebbre fújni vagy pumpa nélkül, kizárólag a tűszelep segítségével leengedni.
Ajándék pumpával!

A doboz tartalma: 1db 36x32x7 cm méretű dinamikus ékpárna és 1 db kézi pumpa.

A használat előtt kérje szakorvosa vagy gyógytornásza tanácsát!

Ellenjavallat:

  • használat során fellépő fájdalomérzet
  • akut gyulladás a gerinc bármely szakaszán
  • műtétből vagy egyéb sérülésből adódó friss heg

 

Tisztítás: szappanos, langyos vízzel törölje át a terméket

Figyelem! Sugárzó hőnek ne tegye ki a terméket! A dinamikus ékpárna felfújásánál ügyeljen arra, hogy a pumpa szelepe nehogy átszúrja a párna anyagát. Ne használja közvetlenül felülkezelt fa vagy bőr felületen, mert a két anyag érintkezése során a fa felületkezelése és a bőr károsodhat! A sikeres felfújáshoz a pumpa tűszelepét nem szükséges teljes hosszában beilleszteni. A pumpa tűszelepével átszúrt termékre a garanciális csere nem vonatkozik.

Felfújt állapotban 200 kg a teherbírása.

Anyaga: PVC.

Mérete: 36x32x7 cm

Adatok
Cikkszám
qmed_dinamik_ek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!