Qmed ERGONOMIKUS hátpárna

VAN
Raktárkészlet:
Qmed ERGONOMIKUS hátpárna
Qmed ERGONOMIKUS hátpárna
Qmed ERGONOMIKUS hátpárna
Qmed ERGONOMIKUS hátpárna
26 000 Ft

Qmed ERGONOMIKUS hátpárna

  • Töltet: viszkoelasztikus poliuretán (memóriahab)
  • Huzat: 100% poliészter
  • Névleges méret: 44x7x46 cm
  • Csak a huzat mosható!

Nem gyógyászati segédeszköz!

Részletek

Qmed ERGONOMIKUS hátpárna

Qmed ERGONOMIKUS hátpárna bemutatása: A QMED Ergonomikus hátpárna anatómiai kialakításának köszönhetően fenntartja a derék és a gerinc természetes ívét, a gerinc görbületei anatómiailag helyes pozícióba kerülnek, így a gerincet felépítő csigolyatestek egymáshoz viszonyított távolsága és helyzete optimálissá válik. Ennek eredményeként a hát izmai ülőhelyzetben nem kényszerülnek plusz munka végzésére a helyes statikai helyzet fenntartásának érdekében. A párna középső, kidomborodó része a lumbális gerincszakasz kiegyensúlyozott ortopédiai megtámasztásában és tehermentesítésében nyújt segítséget, ezáltal elősegítve az ülés közbeni helyes testtartást, és csökkentve a korábbi derékpanaszok, sérülések vagy a túlterheléséből adódó fájdalmakat.
Méret: 44*7*46 cm

*A képek egyes termékeknél illusztrációk. Rendelés esetén az itt feltüntetett paramétereknek megfelelő Qmed ERGONOMIKUS hátpárna (Qmed hátpárna) kerül szállításra.

A hosszantartó ülés számos negatív hatást gyakorol a testünkre: terheli (ezzel hosszútávon gyengíti) a mély hátizmokat, valamint rendellenes helyzetbe kényszeríti a csípőízületet.

Az ideális hátpárna:

  • megtámasztja a gerincet
  • támasztékot ad a hátnak
  • enyhíti a hátizmokban kialakuló feszültséget
  • csökkenti  a nyakra nehezedő nyomást
  • kényelmes ülőpozíciót biztosít

A memóriahab anyaga a testhőmérséklet és nyomás hatására felveszi a vele érintkező test formáját és alakját, maximális kényelemérzetet nyújtva. Nyomáspontok kialakulása nélkül támasztja meg a hátat és biztosítja a kényelmes, egészséges ülőpozíció létrejöttét. A hátpárna egyaránt használható otthon, munkahelyen, vagy akár autóban és kerekesszékben is. Hátsó oldalán gumis pántok találhatóak, melyek a párnát a székhez/üléshez erősítik.

Anyagösszetétel:
Párna: 100% viszkoelasztikus poliuretán
Huzat: 100% poliészter
Tisztítás: A huzat kézzel, max. 30 C-on mosható. Ne tisztítsa a párnát mosógépben és szárítógépben.

Figyelem! A párna nem gyógyászati segédeszköz, érzéskiesés esetén NE alkalmazza!
Adatok
Cikkszám
930223
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!